Į duobę pataikę vairuotojai ratus keičiasi poromis | Kas vyksta Kaune

Į duobę pataikę vairuotojai ratus keičiasi poromis

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją parašęs kaunietis Andrius teiravosi, ar nėra planuojama tvarkyti Ateities plente esančios kelio dangos, nes kelyje atsiranda  vis daugiau milžiniškų duobių.

[galerija kiek=”4″]

Pasak skaitytojo, kaip tik prieš jo akis automobilis pervažiavo per duobę ir sugadino abu vienos pusės ratus, kuriuos teko keisti vietoje.

Pasak kitų kauniečių, tokios duobės važiuojamoje kelio dalyje gali ne tik sugadinti kelionę, bet ir automobilį, o ratų keitimas tokiose vietose gerokai užtrunka.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė Kauno miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, į šią vietą buvo nusiųstas žmogus išsiaiškinti padėties ir jei duobė pasirodys pavojinga, ji artimiausiu metu bus užtaisyta.

Visiems kauniečiams, pastebėjusiems pavojingas duobes miesto keliuose vertėtų apie jas pranešti AB „Kauno švara“ budinčiai dispečerei nemokamu telefonu 8 800 00111.

Gavę pranešimą jie pažymi ir aptveria pavojingą vietą važiuojamoje kelio dalyje ir teikia prašymą Kauno savivaldybės miesto tvarkymo skyriui, kuris savo ruožtu apsiima duobės ar visos atkarpos sutvarkymu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA