A. Juozapavičiaus prospekte prokurorė partrenkė vyriškį su dviračiu (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

A. Juozapavičiaus prospekte prokurorė partrenkė vyriškį su dviračiu (atnaujinta)

Vaizdo įrašo stopkadras

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija gavo pranešimą, jog antradienį, apie 13 valandą Žemuosiuose Šančiuose buvo partrenktas dviratininkas.

Kol kas šio įvykio aplinkybės nėra aiškios. Šalia vietos, kur buvo partrenktas dviratininkas yra pėsčiųjų perėja, tačiau neaišku ar vyriškis kirto važiuojamąją dalį.

Į įvykio vietą buvo išsiųsta medikų brigada, o prieš jai atvykstant pro šalį važiavęs vairuotojas sustojo ir suteikė pagalbą partrenktam dviratininkui.

Šiuo metu vyriškis yra sąmoningas, dėl patirtų sužeidimų jis buvo pristatytas į Kauno klinikas.

Papildyta prokuratūros informacija

Antradienį Kaune užfiksuotas įvykis, kurio metu automobilis, vairuojamas Kauno apylinkės prokurorės Linos Gudonienės, susidūrė su netikėtai į važiuojamąją kelio dalį įvažiavusiu dviračiu. Po susidūrimo dviratininkas, gim. 1971 m., nukrito.

Nedelsiant buvo iškviesta greitoji medicininė pagalba bei policija. Dviratininkas buvo nuvežtas į ligoninę, kur konstatuotas nesunkus sutrenkimas. Po apžiūros jis išleistas gydytis namuose.

Pirminiais duomenimis, prokurorė vairavo asmeninį automobilį ne darbo metu, buvo blaivi, kelių eismo taisyklių nepažeidė. Įvykio aplinkybės tiriamos toliau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA