Medikė norėjo nužudyti vyrą: laimei, planas nepavyko | Kas vyksta Kaune

Medikė norėjo nužudyti vyrą: laimei, planas nepavyko

delfi.lt 2016/06/13 11:48
DELFI nuotr.

Kauno apygardos teismas pirmadienį atvertė neeilinę bylą. 43 metų Rūta Liesienė kaltinama planavus nužudyti savo sutuoktinį, tačiau planas nepavyko. Dabar medikė turės atsakyti už tai, kad planavo dėl savanaudiškų paskatų nužudyti savo šeimos narį. Taip pat palangiškei pateikti kaltinimai dėl dokumento suklastojimo.

Prokurorai teisme sieks įrodyti, kad R. Liesienė 2014 m. vasarį, siekdama užvaldyti santuokoje su sutuoktiniu įgytą turtą, už piniginį atlygį pasitelkdama kitą asmenį, rengėsi nužudyti sutuoktinį.

Dalį piniginio atlygio perdavė, kadangi autoįvykio metu sutuoktinis buvo sužalotas.

Be to, moteris kaltinama tuo, kad ligoninėje, neturėdama teisėto pagrindo, panaudojo ligoninės gydytojai priklausantį antspaudą, kurį uždėjo ant trijų re­ceptų, taip suklastojo receptus, juose įrašydama savo duomenis bei medikamentų pavadinimus, kuriuos pagal spaudą turėjo paskirti gydytoja, ir receptus laikė iki kol jie buvo rasti kratos metu.

Savo kaltės medikė nepripažįsta. Pirmadienio posėdį teko atidėti, nes į teismą neatvyko nukentėjęs vyras.

Beje, medikė teisme itin slėpė savo veidą. Savo kaltės R. Liesienė nepripažįsta. Šiuo metu medikė gyvena Klaipėdoje, nors oficialiai deklaruota gyvenamoji vieta yra Palangoje.

Daugiau skaitykite čia

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA