G.Landsbergis liberalų suvažiavime: pralaimėjo tie, kurie tikėjo kitokia Lietuva | Kas vyksta Kaune

G.Landsbergis liberalų suvažiavime: pralaimėjo tie, kurie tikėjo kitokia Lietuva

BNS 2016/06/11 13:41
DELFI nuotr.

Dėl buvusio liberalų lyderio Eligijaus Masiulio kyšininkavimo skandalo labiausiai pralaimėjo tie, kurie tikėjo kitokia Lietuva, sako Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

„Aš žinau viena, kad laimėtojų čia nėra. Galima klausti, kas pralaimėjo daugiausiai ir man turbūt liūdniausia yra pasakyti, kad aš žinau (…). Pralaimėjo daugiausiai tie, kurie tikėjo, kad Lietuvai atėjo kiti laikai, kad Lietuva nebėra kolūkis, nebėra medžioklės plotai, kad Lietuva yra bendras visų mūsų reikalas“, – šeštadienį Liberalų sąjūdžio suvažiavime sakė G.Landsbergis.

„Mes išties negalime leisti tiems žmonėms pralaimėti, nes tai yra mūsų bendra atsakomybė, racionali atsakomybė, kuri yra vardan Lietuvos“, – kalbėjo jis.

G.Landsbergis teigė šiuo metu negalintis atsakyti į klausimus dėl tolesnio Liberalų sąjūdžio ir konservatorių bendradarbiavimu: „Aš turiu pasakyti atvirai, aš nežinau ir aš abejoju, ar kas nors žino“.

„Ir aš vis tik tikiu, kad tuos atsakymus mes rasime drauge. To linkiu ir jums“, – pridūrė konservatorių pirmininkas.

Teisėsauga įtaria, kad buvęs Liberalų sąjūdžio pirmininkas E.Masiulis paėmė apie 100 tūkst. eurų kyšį iš koncerno „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio. Atliekant šį tyrimą kratos taip pat atliktos Kauno savivaldybės tarybos nario Rimanto Mikaičio, Seimo nario Gintaro Steponavičiaus paramos fondo direktoriaus Vytauto Toleikio namuose, kur registruotas ir fondo biuras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA