Žalgiriečiai po pergalingos finalo serijos atsidėkojo savo sirgaliams | Kas vyksta Kaune

Žalgiriečiai po pergalingos finalo serijos atsidėkojo savo sirgaliams

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Po pergalingų penktųjų finalo serijos rungtynių pirmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sveikino klubo fanus bei dėkojo už palaikymą.

Žaidėjai džiaugėsi galėję suteikti tiek gerų emocijų savo gerbėjams bei teigė laukiantys atostogų, kurias netrukus nutrauks darbas su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine.

Kauno „Žalgirio“ senbuvis Paulius Jankūnas taip pat nepamiršo pajuokauti, jog pagaliau Renaldas Seibutis tapo LKL čempionu, nes pasirinko „teisingą komandą“.

Š. Jasikevičius tikino žinąs, kas taps naudingiausiu finalo žaidėju

Treneris neslėpė, kad nesėkmė antrose rungtynės buvo šaltas dušas, galiausiai išėjęs į naudą.

„Iš mano pusės, darbas bus visada vienodas. Nenoriu būti griežtas treneris. Nenoriu niekam meluoti. Po pirmųjų rungtynių mes pasidavėme visuomenės spaudimui, kad seriją laimėsime „sausai“. Žaidėjai yra žmonės, o juos kartais paveikia išoriniai veiksniai. Aš manau, kad tai juos paveikė ir todėl buvome skaudžiai nubausti. Po antrų rungtynių mes supratome, kad laimėti kelias yra vienas – kibti varžovams į atlapus“, – sakė Š. Jasikevičius.

Vyriausias komandos strategas taip pat neslėpė žinąs, kas taps naudingiausiu finalo serijos žaidėju.

„Aš žinau, kad Jerome’as gaus MVP. Tačiau kiti krepšininkai taip pat atidavė daug. Paulius Jankūnas – neabejotinas komandos lyderis, Robertas Javtokas sugeba mažais dalykais stumti komandą į priekį. Prisidėjo visi“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA