Savaitės baudos kvitas: iš serijos „parkuoju kaip noriu” | Kas vyksta Kaune

Savaitės baudos kvitas: iš serijos „parkuoju kaip noriu”

Skaitytojų nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ ir vėl dalinasi su jumis jūsų pačių užfiksuotais automobilių parkavimo ypatumais Kaune.

[galerija kiek=”4″]

Pirmasis skaitytojas pasidalino nuotrauka iš Šilainių rajono, kur automobiliai sustatyti viešojo transporto stotelėje. „O kur sustoti autobusams?“ – klausė kaunietis.

Ir iš tiesų, jo atsiųstoje nuotraukoje puikiai matosi, jog moteris, laukianti autobuso viešojo transporto stotelėje, gali autobuso ir nesulaukti… Vien dėl tokio parkavimo.

Kitas kaunietis, atsiuntęs  keletą nuotraukų iš „Akropolio“ aikštelės, jas pakomentavo taip: „Radau skylę ir pastatysiu automobilį, juk Kauno Akropolyje daugiau vietos nėra“. Užfiksuotose nuotraukose –net trys automobiliai, pasinaudoję tol gražu ne automobilių parkavimui skirta vieta ir joje palikę savo transporto priemones.

Tiesa, kauniečiai automobilius palieka netvarkingai ne tik didžiausių prekybos centrų aikštelėse, bet ir prie naujai atsidariusių „Lidl“. Ketvirtadienį apie 10 valandą ryto sulaukėme dar vienos jūsų nuotraukos iš Šiaurės prospekto su klausimu, „O tai policija net prie lidl nebaudžia pirkėjų? Pilna automobilių po ženklu“ ir suglumome – turėtų bausti…

Ir galiausiai, pasidalinote nuotraukomis, kaip kauniečiai, o gal ir Kauno svečiai, palieka automobilius prie Santakos slėnio per jame vykstančią konferenciją. „Suprantu, kad daug renginių, bet nu taip tai gal nereikia?“ – rašė portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja, atsiuntusi tris nuotraukas, kuriose užfiksuotas parkavimas ant perėjų bei įstrižai per keletą vietų.

„Ryte man rodos evakavo tą pastatą, o tai kaip tada viskas atrodytų, kai taip pastatytas mašinas judint pradėtų visi?“ – svarstė ji.

Dėkojame už atsiųstas nuotraukas! Jeigu ir jūs užfiksavote netvarkingai pastatytą automobilį, nuotraukas ir situacijos aprašymą galite atsiųsti mums naudodami funkciją „Pranešk naujieną“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA