Kauniečiai piktinasi uždarytais patekimais į Nemuno salą: kur mums sportuoti? | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai piktinasi uždarytais patekimais į Nemuno salą: kur mums sportuoti?

R.Tenio nuotr.

Šeštadienio rytą į redakciją paskambino pasipiktinusi kaunietė Virginija, ji sakė likusi šokiruota, kai kaip ir kas rytą susiruošusi pasportuoti Nemuno saloje – nebuvo į ją įleista.

Informuojama, kad šį savaitgalį patekimas į Nemuno salą ribojamas dėl čia vykstančios baikerių šventės – „Bike Show Millennium 2016“.

„Kažkoks absurdas, nejau negalima patekti į visiems kauniečiams priklausančią viešą teritoriją?! Sportuoju čia kasdien ir šįryt mane ir būrį kitų miestiečių supykdė išvystos tvoros, apsauginiai, kurie į Nemuno salą nuo pat ryto nieko neįleidžia, su kitais gyventojais bandėme visus įėjimus”, – sakė vietinė gyventoja Virginija.

Moteris piktinosi, kad niekur nėra pateiktų užrašų dėl ko ši sala uždaryta, pro kur ir ar išvis galima į ją patekti sportuoti.

„Visi trys įėjimai į viešą teritoriją uždaryti, reiškia  mes musės, organizatoriai ką nori, tą daro?”, – klausė kaunietė.

Portalas „Kas vyksta Kaune” susisiekė su renginio organizatoriumi Juliumi Urbaičiu, jis atsiprašė kauniečių už laikinus nepatogumus ir patikino, kad vienas įėjimas, esantis Maironio gatvės pradžioje, visgi paliktas, tik jį griežiau sergi apsaugos darbuotojai, tai esą daroma dėl pačių gyventojų saugumo.

„Viskas dėl pačių gyventojų saugumo, Nemuno saloje atgabenta galinga technika, dvi dienas vyks baikerių šventė, bus didelis motociklininkų judėjimas, tad kauniečiams patariame rinktis kitas vietas sportui ir poilsiui, tarkim Santakos parką”, – sakė J. Urbaitis.

Baikerių šventė Nemuno saloje tęsis iki sekmadienio 19 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA