Kauniečiai: ar matėte koks pigus alkoholis “Lidl” prekybos centruose? | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai: ar matėte koks pigus alkoholis “Lidl” prekybos centruose?

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Kauniečiams pasidalinus, kas juos labiausiai nudžiugino apsilankius naujame tik vakar Lietuvoje pradėjusiame veikti mažų kainų prekybos centre „Lidl“, paaiškėjo, kad pirkėjai itin stebisi pamatę alkoholinių gėrimų kainas. Ne paslaptis, jog lietuvių tauta turi didelių problemų dėl alkoholio vartojimo, tad kyla rimtų abejonių, ar „Lidl“ netaps be alkoholinių gėrimų negalinčių išgyventi piliečių rojumi.

[galerija kiek=”4″]

Kauniečiai atsiuntė kelias nuotraukas, kuriose užfiksuotos degtinės kainos, taip pat pirkėjai skatinami įsigyti itin pigų lenkišką alų. Akcijinės degtinės ir alaus pakuotės sukrautos šalia kasų, todėl ne vienas ilgėliau eilėje stovintis pirkėjas susigundo ir akiai maloniomis alkoholinių gėrimų kainomis.

Kai kurios stipriųjų alkoholinių gėrimų kainos iš tiesų stebina. Štai degtinės butelį, už kurį įprastai tenka pakloti nuo 5 iki 8 eurų, „Lidl“ parduotuvėse galima įsigyti ir už nepilnus keturis eurus. Viena iš pagrindinių akcijinių prekių, kurią graibsto pirkėjai, 0,7 litro talpos degtinė, kainuojanti 4,44 euro. Tiesa, tai užsienietiško prekės ženklo produktas, lietuviški alkoholiniai gėrimai kainuoja panašiai kaip ir kitose prekybos vietose.

Alaus mėgėjai į vežimėlius noriai kraunasi lenkišką alų, kurio akcijinė kaina už skardinę tesiekia 0,29 eurus.

Kauniečiai, parduotuvėje atradę pigią degtinę, puola skambinti ir namiškiams, kurių teiraujasi, kiek butelių savaitgaliui pakaks, nes “pigumas neišpasakytas”.

Primename, kad alkoholio vartojimas kenkia jūsų ir artimųjų sveikatai, tad jį vartokite tik atsakingai ir itin retomis progomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA