Baikerių šventėje sieks pasaulio rekordų | Kas vyksta Kaune

Baikerių šventėje sieks pasaulio rekordų

Organizatorių nuotr.

Jau šį savaitgalį, birželio 4 ir 5 dienomis, Kaune vyks tradicinė ir didžiausia Lietuvoje baikerių fiesta „Bike Show Millennium“.

[galerija kiek=”8″]

Jos metu bus siekiami net du pasaulio rekordai – tai yra 13 ratų apsukimas gigantiškoje, keturių aukštų namui prilygstančioje metalinėje sferoje, bei 10 metrų mirties kilpa motociklu (iki šiol užfiksuotas 8 metrų rekordas).

Šventė prasidės motociklininkų paradu centrinėmis laikinosios sostinės gatvėmis, nuo Kauno pilies į Nemuno salą, kur vyks pagrindinė renginio dalis. Šeštadienį žiūrovai matys kaskadininkų pasirodymus ir ekstremalų šou „Skraidantys automobiliai – Double Twist“, jo metu ir bus fiksuojami rekordai. Pertraukose pasirodys Virginijus Žukauskas, motociklų akrobatinio važiavimo pradininkas Lietuvoje, daugkartinis Lietuvos, Baltijos šalių stuntriding čempionas, atvirųjų Latvijos, Lenkijos, Estijos čempionatų nugalėtojas, Europos ir Pasaulio čempionatų prizininkas.

Vakaro koncertą pradės šio renginio senbuviai – grupė „Fata Morgana“ su Vitaliu Kairiūkščiu priešakyje, vėliau pasirodys simfoninio roko merginų kolektyvas „Symfomania“ iš Ukrainos, o galiausiai į sceną žengs ypatingi renginio svečiai – vokiečių industrinio metalo „Rammstein“ tribute komanda iš Italijos – grupė „Engelstein“.

Sekmadienį nuo pat ryto prie Kauno „Žalgirio“ arenos šurmuliuos tradicinis „Auto Show“, kasmet stebinantis vis įspūdingesniais eksponatais ir vis didesniu dalyvių bei žiūrovų skaičiumi. Taip pat visą dieną vyks ekstremalios šonaslydžio „Vimota Driftingo pirmenybės“, kurias sudarys treniruotės, kvalifikaciniai ir poriniai važiavimai.

Detali „Bike Show Millennium 2016“ programa:

Birželio 4 d., šeštadienis:

13:00 – 14:00 – visi renkasi prie Kauno pilies.

14:00 – 15:00 – motociklininkų paradas centrinėmis miesto gatvėmis: Kauno Pilis – Nemuno sala.

Nemuno saloje:

16:00 – 19:00 – tarptautinis kaskadininkų pasirodymas „Skraidantys automobiliai –Double Twist“.

19:00 – 23:00 – muzikos žvaigždžių koncertas: „Fata Morgana“ (Lietuva), „Symfomania“ (Ukraina), „Engelstein – Rammstein Tribute Band“ (Italija).

Birželio 5 d., sekmadienis:

10:00 – 19:00 – Millennium Auto Show”.

10:00 – 19:00 – Vimota driftingo” pirmenybės.

10:00 – 14:00 – Treniruotės.

14:30 – 16:00 – Kvalifikacija.

16:15 – 18:15 – Poriniai važiavimai.

18:30 – Aportininkų apdovanojimo ceremonija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA