Kauniečiai laukia „LIDL” atidarymo: pasistatė palapinę | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai laukia „LIDL” atidarymo: pasistatė palapinę

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Pastaruoju metu interneto naujienų portaluose buvo galima perskaityti daugybę straipsnių apie spėjamą naujo prekybos tinklo Lietuvoje atidarymo datą, girdėti pasisakymų, kad ateis „LIDL“, sužlugs „Maximos“. Matyt tai ir inspiravo jaunų kauniečių kompaniją, kuri sumanė originaliai praleisti trečiadienio naktį Kaune. Jie prie naujojo, rytoj duris atversiančio prekybos centro pasistatė palapinę ir žada ten praleisti visą naktį, kad į prekybos centrą patektų pirmieji.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai dalinasi nuotraukomis, kurioje matoma jaunuolių kompanija, bandanti įsikurti Šiaurės prospekte stovinčio prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje. Jaunuoliai ant asfalto buvo pasistatę palapinę, tačiau buvo priversti atsitraukti nuo prekybos centro, tuomet įsikūrė šalia įvažiavimo.

Portalo “Kas vyksta Kaune” žiniomis, šie jaunuoliai gali ir netapti pirmaisiais pirkėjais. Nors oficialiai neskelbiama, dar prieš parduotuvės atidarymą joje apsipirks ir simbolinę juostelę perkirps ir Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, po kurio rytinio apsilankymo „LIDL“, parduotuvė pradės veikti įprastu režimu.

Dėkojame skaitytojams už informaciją ir nuotraukas iš įvykio vietos!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA