Bangas „Kauno Jachtklube“ kels islandų „GusGus“ žvaigždė President Bongo | Kas vyksta Kaune

Bangas „Kauno Jachtklube“ kels islandų „GusGus“ žvaigždė President Bongo

Organizatorių nuotr.

Prasidėjus vasarai, renginių organizatoriai skuba informuoti apie esminį karštojo sezono klubinį įvykį Kaune. Vidurvasarį, liepos 29 dieną, „Kauno Jachklube“ įvyks jau penktasis vienos nakties šokių muzikos festivalis „Open Air“. Kasmet po 1,5 tūkstančio žmonių sutraukiančioje šventėje po žvaigždėmis šįsyk tikimasi sulaukti rekordinio lankytojų skaičiaus.

Su nauja energija

Šiemet kauniečių pamėgtas festivalis sulauks kol kas didžiausios klubinės žvaigždės ant marių kranto. „Kauno Jachtklube“ švartuosis kultinis Islandijos didžėjus President Bongo, kuris net 20 metų buvo grupės „GusGus“ siela ir kraujas.

Ne tik begaline meile šokių muzikai, bet ir įspūdinga skrybėlių kolekcija garsėjantis prezidentas pernai atsisveikino su „GusGus“. Atlikėjas pradėjo solo karjerą – iškepė konceptualų ir provokuojantį solo albumą „Serengeti“. President Bongo teigia patyręs visapusišką atgimimą ir į Kauną sugrįžtantis su nauja energija.

Kompaniją prezidentui jachtklubo scenoje palaikys garbinga draugija. Iš Olandijos į Kauną atskrenda deep, tech house ir techno muzikos virtuozas Stefano Richetta.

Užsienio svečius pasitiks ir savo koncertu fiestą atidarys Lietuvos elektroninės muzikos pora Beissoul & Einius. Akimirksniu išpopuliarėję vyrai „Open Air“ lankytojams ruošia ypatingai šoklią programą.

Tai – tik pirmosios muzikinės kortos, kurias atskleidžia festivalio organizatoriai. Dar daugiau scenos kozirių paaiškės jau netrukus.

Nuotykis po žvaigždėmis

Penktus metus iš eilės po atviru dangumi organizuojama fiesta per savo istoriją publikai pristatė visą puokštę garsių Lietuvos ir pasaulio atlikėjų vardų. „Open Air“ scenas kilnojo ne tik užsienio svečiai Omid 16B, Josh Gabriel, Kolombo, bet ir vietinės legendos: „G&G Sindikatas“, Leon Somov & Jazzu, Vaidas Baumila, Justinas Jarutis, Simona Bandita, „Radistai“ ir daug kitų muzikantų bei didžėjų.

Kokybiškų renginių išsiilgę kauniečiai žino, kad muzika sukuria tik dalį nuotaikos, kuria garsėja kasmetinis „Open Air“. Abejingų nepalieka jachtklubo krantus skalaujantis vanduo, žvaigždės virš galvų ir vasariškas karštis. Šį vidurvasarį laukia naujas nuotykis ypatingoje aplinkoje – jau penktasis muzikos ir geriausių emocijų raundas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA