Kraupi avarija Marvelėje: vokiški automobiliai nepasidalino plataus kelio | Kas vyksta Kaune

Kraupi avarija Marvelėje: vokiški automobiliai nepasidalino plataus kelio

Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalą „Kas vyksta Kaune“ pirmadienio vakarą informavo skaitytojai, jog Užnemunės gatvėje, kuri miestiečiams geriau žinoma kaip Marvelė, įvyko šiurpi avarija.

Kaip pasakoja įvykio liudininkai, abu automobiliai važiavo ta pačia kryptimi link centro, kuomet pirmąja eismo juosta važiavęs „BMW“ automobilio vairuotojas nesuvaldė automobilio ir trenkėsi į kelio bortelį ir kitą automobilį.

Po susidūrimo „Volkswagen“ markės automobilis nulėkė nuo kelio ir sustojo ant pėsčiųjų šaligatvio. Laimei, tuo metu nebuvo šaligatviu einančių žmonių

Ugniagesiams gelbėtojams įvykio vietoje teko vaduoti prispaustą „BMW“ keleivį, taip pat dar du žmonės dėl patirtų sužeidimų buvo pristatyti į klinikas.

Apie septintą valandą vakaro įvykusi avarija stipriai sutrikdė eismą, todėl vairuotojams patariama rinktis kitą maršrutą.

Tai jau antroji tokia avarija šiame kelyje kelių savaičių laikotarpiu. Prieš daugiau nei savaitę jauna mergina išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir trenkėsi į krovininį vilkiką.

ATNAUJINTA 

Portale „Kas vyksta Kaune” iš karto po avarijos buvo paskelbta informacija, kad automobiliai važiavo ta pačia kryptimi. Policija patikslina, kad automobiliai važiavo priešpriešais.

Gegužės 30 d. apie 18.33 val. Kaune, Užnemunės g., ties Marvelės g. sankryža, automobilis „BMW 318“, pirminiais duomenimis, vairuojamas 1997 m. gimuso vyro, važiuodamas nuo H. ir O. Minkovskių g. link Vakarinio aplinkkelio, atsitrenkė į dešinėje esantį kelio atitvarą, po to išvažiavo į priešingos krypties eismui skirtą kelio pusę ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu „VW Caddy“, vairuojamu 1982 m. gimusio vyro. Po eismo įvykio į medicinos įstaigą pristatyti abiejų automobilių vairuotojai ir automobilio „BMW“ 1996 m. gimęs keleivis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA