Peržengtos visos ribos: kažkas Kaune juokauja be skrupulų | Kas vyksta Kaune

Peržengtos visos ribos: kažkas Kaune juokauja be skrupulų

Kas vyksta Kaune nuotr.

Sekmadienį ryte, 5:10 val., specialiosios gelbėjimo tarnybos skubėjo į iškvietimą, buvo gauta informacija, kad ant Vakarinio aplinkkelio tilto tarp sijos ir vandens kabo pakaruoklis.

[galerija kiek=””]

Kauno apskrities policijos budintis pareigūnas portalą „Kas vyksta Kaune” informavo, kad atvykus gelbėtojams ir įvykio vietą apžiūrėjus iš arčiau, paaiškėjo, jog po tiltu kabo žmogaus muliažas su dujokauke. Policija iškart atšaukė kitas gelbėjimo tarnybas. Specialistė teigė, kad per 10 m. darbo stažą tai pirmas toks gautas iškvietimas, panašūs iškvietimai Kaune reti.

Policija aiškinasi įvykio aplinkybes ir įspėja taip nejuokauti, nes vykstant į melagingus išvietimus, galima nespėti nuvykti į tikrą iškvietimą, tai gali kainuoti tikrų žmonių gyvybes.

Pagal šį pažeidimą galima pritaikyti LR Administracinių teisės pažeidimų kodekso 183 straipsnį, jis numato įspėjimą arba baudą iki 86 eur.

Pirminiais duomenimis, ankstyvą rytą po tiltu vaikštinėjęs Lampėdžių gyventojas pakraupo, kai pamatė virš upės ant tilto kabantį, galimai žmogaus kūną. Apie tai jis nedelsiant informavo bendrąjį pagalbos centrą, kuris į įvykio vietą išsiuntė policijos pareigūnus ir greitosios medicinos pagalbos ekipažą.

Manoma, kad taip nevykusiai galėjo juokauti menininkai, surengdami jaunimo tarpe populiarų „performansą”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA