Kaunietis: kai kuriems automobilių statymo taisyklės tiesiog negalioja | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: kai kuriems automobilių statymo taisyklės tiesiog negalioja

Skaitytojų nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ dažnai sulaukia skaitytojų nuotraukų, gėdinančių netvarkingai automobilius paliekančius vairuotojus, tad nusprendėme sekmadieniais skelbti jų „gėdos lentą“.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja Renata aprašė itin nemalonią situaciją, nutikusią praėjusią savaitę prie vieno prekybos centro.

„Įlipti teko per bagažinė, nes keleivio pusė taip pat buvo prispausta. Vairuotojas buvo kviečiamas per garsiakalbius, bet pralaukus 20 minučių nepasirodė“, – rašė ji. „Su verkiančiais nuo karščio dviem vaikais turėjau lipti per bagažinę“,- teigė moteris, atsiuntusi Ford markės automobilio nuotrauką.

Kita skaitytoja atsiuntė Audi markės automobilių parkavimo pavyzdį. „Prie tvarkingai prisiparkavusios Honda Jazz „puikiai“ prisiparkavo Audi Q7, nepalikdama pakankamai vietos įlipti bei išvažiuoti“, – rašė ji ir retoriškai klausė – galbūt Kaune Audi markės automobiliams negalioja taisyklės?

Tuo tarpu kiti kauniečiai pasidalino nuotraukomis iš Senamiesčio stovėjimo aikštelės, kurioje vairuotojai taip pat neatsižvelgė į automobilių statymo taisykles Kauno Hanzos renginių metu.

„Norint įvažiuot į savo kiemą nėra kaip prasisukt. O jeigu vienu metu kas nors sugalvoja įvažiuot ir išvažiuot i aikštelės ir užsikiša – išvis siaubas“, – pasakojo jie ir teigė, kad kalbėjo net su patruliuojančiais pareigūnais. „Sakiau, kad jeigu kokia nelaimė ir greitajai ar gaisrinei reiktų įvažiuot į kiemą, taigi niekaip. Reiktų ratu važiuot.“

Karaliaus Mindaugo prospekte esančio prekybos centro aikštelėje kauniečiai taip užfiksavo įžūlų automobilio parkavimo atvejį – Toyota markės automobilis buvo paliktas trečiame automobilių stovėjimo aikštelės aukšte ir kliudė eismą. „Pastatytas tiesiai ant kelio. Nesuprantu, kaip taip galima – vietų aikštelėje dar tikrai buvo!“ – teigė skaitytojas. „Matyt kai kuriems viskas (taisyklės, red.) tiesiog negalioja…“ – svarstė jis.

Jeigu ir jūs užfiksavote netvarkingai pastatytą automobilį, nuotraukas ir situacijos aprašymą galite atsiųsti mums naudodami funkciją „Pranešk naujieną“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA