Gatvės muzikos dienos renginiuose – ne tik profesionalų ir mėgėjų, bet ir žiūrovų pasirodymai | Kas vyksta Kaune

Gatvės muzikos dienos renginiuose – ne tik profesionalų ir mėgėjų, bet ir žiūrovų pasirodymai

R. Tenio nuotr.

„Gatvės muzikos diena 2016“ Kaune sulaukė ne tik muzikos mėgėjų, bet ir profesionalų bei žiūrovų pasirodymų.

Šventei įpusėjus Senamiesčio širdyje pasirodė Sasha Song drauge su buvusiu teisės studentu Nerijumi. Jis, nusprendęs, jog teisė – ne jam, metė studijas ir atsidavė muzikai.

Pasak vaikino, dainuoti gatvės muzikos dienoje jam buvo viena geriausių patirčių gyvenime. „Labai džiaugiuosi, kad buvo galimybė stovėti vienoje scenoje su Sasha Song“, – portalui Delfi pasakojo vaikinas.

„Labai tikiuosi, kad žmonėms, kurie tuo metu buvo šalia ir matė koncertą, jis paliko gerų įspūdžių, buvo šiltas ir jaukus“, – teigė jis.

Tuo tarpu „Gatvės muzikos diena 2016“ renginius Kaune vainikavo Jurgis Didžiulis drauge su kompanija „Drum2gether“ – jie kvietė į improvizuotą būgnų pasirodymą.

Kauniečiai buvo kviečiami atsinešti viską, kas galėtų kelti triukšmą – būgnus, puodus ar indus su biriais produktais viduje tam, kad drauge su muzikantu galėtų dalyvauti improvizacijose.

Susirinkę miestiečiai kartu su muzikantais mušė ritmą, dainavo ir pasidavė smagiems muzikos ritmams. „Gaila, kad jau baigėsi. Lauksim kitų metų“, – teigė jie pasibaigus pasirodymui.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog „Gatvės muzikos diena 2016“ – toli gražu ne vieninteliai renginiai Kaune šį savaitgalį. Iki vidurnakčio čia vyks ir „Muziejų nakties“ renginiai, o rytoj iki pat vakaro senamiestyje šurmuliuos „Kaunas Hanza dienos“.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ šio savaitgalio metu kviečia fiksuoti akimirkas iš didžiausios miesto šventės ir siųsti jas mums funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA