Kviečia įmušti „Gerumo įvartį” ir prisidėti prie kilnaus tikslo | Kas vyksta Kaune

Kviečia įmušti „Gerumo įvartį” ir prisidėti prie kilnaus tikslo

„Gerumo įvartis 2016“ jau penktus metus iš eilės kauniečius ir miesto svečius kvies praleisti vieną pavasario popietę drauge, pasidžiaugti ne tik artėjančios vasaros šiluma, tačiau ir prisidėti prie kilnaus tikslo.

[galerija kiek=””]

Kas gi yra „Gerumo įvartis“? Tai Kauno „Rotaract“ klubo inicijuotas ir jau penktą kartą iš eilės organizuojamas stalo futbolo čempionatas po atviru dangumi. Jo metuvyksta stalo futbolas turnyras ir ištiesiama pagalbos ranka tiems, kam jos labiausiai reikia. Šiais metais lėšos renkamos Kauno Jono Laužiko specialiosios mokyklos vaikučiams, kurie ten mokosi, leidžia laisvalaikį ir gyvena nuo pirmadienio iki penktadienio. Šie vaikai turi intelekto negalią, todėl iš renginio metu paaukotų pinigų bus nupirktos būtiniausios priemonės, skirtos ugdymui, tobulėjimui ir gyvenimo sąlygų gerinimui. Tai mažiesiems padės lengviau integruotis į visuomenę ir mokykloje jaustis lyg namuose.

Jau antrus metus iš eilės „Gerumo įvartį“ palaiko ir ne viena žinoma Lietuvos asmenybė, trumpuose video reportažuose kviesdama prie šios kilnios akcijos prisidėti kuo daugiau žmonių. Na, o visi geros valios dalyviai bus kviečiami ne tik žaisti stalo futbolą, tačiau ir padovanoti savo mažosioms atžaloms nepamirštamą popietę „Elfų slėnio“ draugijoje.

Elfų slėnis – vaikų laisvalaikio ir užimtumo studija siūlanti vaikų priežiūros bei pramogų organizavimo paslaugas. Čia dirba profesionalūs animatoriai, šiais metais būtent „Gerumo įvartyje“ sukursiantys mažiesiems tikrą pasaką, kurioje netruks žaidimų ir pramogų kiekvienam. Ši programa pritaikyta visiems stebuklų mylėtojams nuo 4 iki 10 metų amžiaus. Na, o programa bus tikrai gausi: jaunieji „Gerumo įvarčio“ dalyviai galės dalyvauti susipažinimo žaidimuose, energingai dalyvauti aktyviose estafetėse, tobulėti atlikdami šmaikščias edukacines užduotis, išlaisvinti fantaziją ir veidukus nuspalvinti pačiomis gražiausiomis spalvomis bei pasigaminti ir išbandyti vėjo malūnėlius. Taip pat vaikučiai galės dalyvauti interaktyvioje rankų lėlyčių spektaklio „Kiškutis pleputis“ pasakos programoje ir pūsti bei gaudyti vėjyje didžiausius muilo burbulus. Tad daugiau nei 4 valandas mažieji aktyvistai galės išlaisvinti savo begalinę fantaziją, energiją ir pasisemti gražiausių emocijų iš pasakų pasaulio. Programos vedėjai bus profesionalūs animatoriai – Fėja ir Elfas. Jie tikrai neleis mažiesiems nuobodžiauti.

Žinoma, tėveliai ir kiti svečiai bus kviečiami ne tik dalyvauti stalo futbolo turnyre, tačiau ir išbandyti jėgas, kantrybės ir susikaupimo reikalaujančiame, didelių „Jenga” kaladėlių žaidime. Tai visame pasaulyje žinomas ir populiarus žaidimas! Visiškai paprastas ir suprantamas netgi vaikams.

Žaidimas prasideda bokšto statymu iš medinių kaladėlių. Paskui kiekvienas žaidėjas iš šio bokšto traukia kaladėlę ir deda ją ant viršaus taip, kad bokštas nenuvirstų. Kiekvienas ėjimas vis sunkesnis, bet ir įdomesnis.
Žinoma,taip pat visus kviesime į futbolo aukštelę 1×1, savo malonumui pažaisti su stalo futbolo stalais 4×4, 2×2, 1×1 bei išbandyti jėgas pagrindiniame stalo futbolo turnyre ir „žaibiškuose”, 15minučių stalo futbolo turnyriukuose.

Na, o renginio kulminacija taps grupės Original Copy koncertas.

Tad šių metų gegužės 21 dieną susitikime Kauno santakos parke ir drauge sukurkime nepamirštamą renginį sau bei suteikime pagalbą tiems, kam jos labiausiai reikia.

Registracija į „Gerumo įvartį” jau prasidėjo ir vyksta čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA