Kaunietė prarado kantrybę: ką apie mus pagalvos miesto svečiai? | Kas vyksta Kaune

Kaunietė prarado kantrybę: ką apie mus pagalvos miesto svečiai?

Skaitytojos nuotr.

Kauno centras turėtų būti reprezentatyviausia miesto vieta. Tačiau vienos portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojos nuomone, toli gražu ne visos Kauno širdyje įsikūrę vietos atrodo taip, kaip norėtųsi matyti kasdien ir parodyti kitiems.

„Rašau jums dėl problemos Kauno senamiesty – tikra senamiesčio gėda bromas prieš Prezidentūros kiemelį, tiesiog baisu“, – laiške teigė Milda.

„Kiekvieną pertrauką ateina mokinukai iš Maironio mokyklos parūkyt ir alaus išgert (mat „Iki“ parduotuvėje nesivargina prašyt dokumentų, parduoda bet ką, bet kam)“, – pasakojo moteris.

„Čia valkatos net nesivargina palaukt vakaro – vidury dienos tuštinasi visiems matant, o ką kalbėt apie „Bar Baros“ lankytojus, kurie čia naktį užsuka nusilengvinti…“ – arkos, esančios prie Vilniaus gatvės 58-ojo namo, problemų priežastis vardino moteris.

Pasak Mildos, aplinkinių namų gyventojai nebespėja tvarkytis su šiukšlėmis bei lankytojais, kurie naudojasi praėjimu link Nemuno gatvės stotelės ne pagal paskirtį, o atšilus orams arkoje ne tik netvarka, bet ir nemalonus kvapas.

„Dabar, atšilus orui, smarvė nepakenčiama. Nesuprantu, kodėl „Kauno švara“ neišvalo tokio dalyko, taigi čia praėjimas į stotelę dar ir prie pat Prezidentūra (ką apie mus galvoja Kauno svečiai?)“ – svarstė portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA