Kauniečiai sukūrė neįprastą vaizdo įrašą repo kūriniui | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai sukūrė neįprastą vaizdo įrašą repo kūriniui

Video stop kadras

Iš Kauno kilęs atlikėjas Medonas (Donatas Medzevičius) kauniečiams sukūrė neįprastą projektą – repo stiliaus kūriniui „Enimeni 5“ vaizdo įrašą, kuriame įamžino du kurčiuosius, kovojančius repo dvikovoje.

„Šis klipas yra ypatingas, nes sujungia du pasaulius – triukšmingąjį ir tylųjį“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo Medonas. „Kaip kurčiam žmogui perteikti, kas yra muzika? Kaip girdinčiajam įsijausti į tylųjį pasaulį? Mūsų užduotis buvo intriguojanti: atlikti tai dinamiškai, meniškai ir estetiškai, kartu išsaugant gestų kalbą ir dainos mintį“, – teigė jis.

Pasak atlikėjo, idėja sukurti vaizdo įrašą su kurčiaisiais kilo spontaniškai. „Idėja kilo važiuojant į koncertą ir brainstorminant (galvojant, red.) apie šios dainos vizualizaciją“, – teigė atlikėjas. „Repe daug gestų, o kurčiųjų gyvenime gestai – komunikacija, tas puikiai derėjo.“

Medonas džiaugiasi, jog vaizdo įraše įsiamžinę kurtieji – Arnoldas Rutkauskas ir Paulius Jurjonas – sulaukė itin šilto sutikimo praėjusį penktadienį vykusiame koncerte. „Su jais gyvai pasirodėme ir koncerto metu „Naktinis krepšinis“ renginyje“, – pasakojo jis.

„Jiems buvo įspūdinga, kaip šiltai girdintieji juos priėmė ir plojo jiems suprantamais gestais (saulytės rodymu kai rankos viršuje)“, – įspūdžiais dalinosi atlikėjas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA