Kaune delno įspaudu pagerbtas legendinis žalgirietis | Kas vyksta Kaune

Kaune delno įspaudu pagerbtas legendinis žalgirietis

L. Žemgulio nuotr.

Šeštadienio popietę Kauno „McDonald‘s“ žvaigždžių alėjoje“ atidengtas simbolinis vieno garsiausių šalies krepšininkų ir trenerių Modesto Paulausko delno įspaudas.

Speciali buvusiam Kauno „Žalgirio“ žaidėjui skirta lentelė alėjoje įamžinta siekiant pažymėti ilgamečius krepšininko nuopelnus ir pasiekimus visos šalies sportui. Taip Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas paminėjo artėjančias 71-ojo sezono pabaigtuves, kurias jau tryliktus metus iš eilės švenčia kartu su restoranų tinklu „McDonald‘s“.

„Žinome, koks svarbus kauniečiams yra krepšinis ir miesto komandos pergalės, todėl jau daugiau nei dešimtmetį aktyviai prisidedame prie šio sporto rėmimo. Drauge, bendradarbiaudami su Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubu, per visus šiuos metus įtvirtinome smagią tradiciją – kasmet kartu minime sezono pabaigtuves, kurių metu kviečiame kauniečius susitikti su savo miesto komanda ir pažymėti svarbiausius krepšinio pasiekimus. Šiemet – iš viso jau 16 – delno įspaudu pažymėtą lentelę nuspręsta skirti vienam žymiausių visų laikų komandos žaidėjų“, – sakė restoranų tinklo „McDonald‘s“ marketingo ir skaitmeninės rinkodaros vadovė Baltijos šalyse Laura Jasėnaitė.

M.Paulauskas savo karjerą žalgiriečių gretose pradėjo prieš daugiau nei 50 metų, būdamas vos septyniolikos. Kartu su šia komanda žaidėjas rungtyniavo net 14 sezonų iš eilės, vėliau dirbo jos treneriu, taip pat treniravo kitas šalies krepšinio komandas. Iš viso M. Paulauskas krepšiniui paskyrė net 40 savo gyvenimo metų. Pasveikinti vieno garsiausių šalies krepšininkų ir trenerių susirinko būrys gerbėjų.

„Kai sužinojau, jog mano rankos delnas bus įamžintas krepšinio žvaigždžių alėjoje, man tai buvo maloni staigmena. Dėkoju „McDonald‘s“ ir „Žalgiriui“ už galimybę įsiamžinti čia ir skatinti domėtis apie komandos istoriją. Džiaugiuosi matydamas jaunimą, sukaupusį tiek daug žinių apie „Žalgirio“ istoriją.“, – sakė M.Paulauskas.

Nustebinti ne tik susirinkusius į šventę, bet ir užsukusius papietauti, pavyko gynėjui Olivier Hanlanui, kuris trumpam jėgas išbandė „McDrive“ aptarnavimo langelyje. Krepšininkas juokavo, jog šią dieną tapo bene daugiausiai autografų išdalinusiu restorano komandos nariu.

Kauno Savanorių prospekte įsikūręs „McDonald‘s“ restoranas, greta kurio įkurta „McDonald‘s“ žvaigždžių alėja“, jau tapo tradicine krepšinio aistruolių susibūrimų vieta. Restorano interjerą puošia Kauno „Žalgirio“ žaidėjų marškinėliai su autografais, čia galima iš arčiau apžiūrėti ir komandos laimėtas taures.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA