Prekybos centruose – eilės kaip prieš didžiąsias metų šventes | Kas vyksta Kaune

Prekybos centruose – eilės kaip prieš didžiąsias metų šventes

Asociatyvi/Kas vyksta Kaune nuotr.

Panašu, jog kaip ir prekybos centrų boikoto metu, taip ir vykstant renginiui, skirtam protestuoti prieš aukštas kainas, kauniečių nuomonės šiuo klausimu išsiskyrė.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau rašė apie pilietiškus kauniečius, susirinkusius protestuoti prie aukštas kainas bei kitas visuomenės problemas eitynėse „Gyvenimas per brangus“.

Tačiau kol jie žygiavo ir reiškė nepasitenkinimą, kiti, kaip ir kiekvieną savaitgalį, traukė į prekybos centrus, išskirtinai šį savaitgalį viliojančius 30-50% ar didesnėmis nuolaidomis.

„Kauniečiai, į Hyper maximą Savanorių prospekte geriau neiti. Prie kiekvienos kasos po 30-40 žmonių eilėse…“ – tokie ir panašūs perspėjimai jau nuo pat ryto buvo matomi socialiniuose tinkluose, o portalo „Kas vyksta skaitytojai“ dalinosi informacija, jog visose Kauno „Maxima“ parduotuvėse situacija tokia pati.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ nuvykus į kelis didžiausius miesto prekybos centrus, nebuvo, kur statyti automobilių, prie parduotuvių būriavosi ieškantys laisvų vežimėlių prekėms susidėti, o pačiose parduotuvėse žmonių taip pat netrūko.

Kiek mažesnėje parduotuvėje kalbinti kauniečiai pasakojo, jog bandė apsipirkti „Maxima“ tinklo parduotuvėje, įsikūrusioje Mindaugo prospekte, tačiau įžengę į vidų apsigalvojo. „Ten kaip per Kalėdas! Čia gal ir prarasim dalį nuolaidų, bet čia bent jau greitai rasim, ko norim… Mažytė šita Iki, bet kaip boikotai nejaudino, taip dabar vienodai ir dėl nuolaidų“, – teigė jie.

Tuo tarpu portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja Agnė teigia, jog Aleksote įsikūrusioje „Maxima bazėje“ prie kasų užtruko apie pusvalandį. „Ir tai pasisekė, nes Express kasa tęsiasi iki lentynų“, – teigė ji.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog itin dideles nuolaidas prekėms paskelbę prekybos tinklai neigia taip reagavę į lietuvių iniciatyvą, kurios metu, gegužės 10-13 dienomis, žmonės buvo skatinami nesilankyti prekybos centruose ir apsipirkinėti turgeliuose bei mažesnėse parduotuvėse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA