„Eurovizijos“ finale atlikęs įspūdingą salto, D. Montvydas jau laukia rezultatų | Kas vyksta Kaune

„Eurovizijos“ finale atlikęs įspūdingą salto, D. Montvydas jau laukia rezultatų

delfi.lt 2016/05/14 22:35

Gegužės 14-osios vakarą pagaliau paaiškės, kas šįmet džiaugsis „Eurovizijos“ nugalėtojo laurais, ir į kurią vietą lentelėje pavyks užkopti Lietuvos atstovui Donatui Montvydui.

Stokholmo „Globe“ arenoje Donatas pasirodė šešioliktas, po svajingą baladę atlikusios serbės Sanjos Vučisos ir prieš kroatę Niną Kraljic.

Į konkurso finalą žiūrovai pradėjo rinktis likus kelioms valandoms iki jo pradžios. Arenos prieigos atrodė įspūdingai – minios žmonių demonstravo gerą nuotaiką, įspūdingus kostiumus ir nuolatos dainavo savo atstovų dainas. Išties šis konkursas kasmet sulaukia ištikimų gerbėjų minios.

[susije_video kurie=”1″]

Šešioliktas „eurovizinėje“ scenoje pasirodė ir lietuvis Donatas Montvydas. Konkurse šįmet jis jaučiasi išties stipriai. Stokholmo arenoje netrūksta ir lietuvį palaikančių tautiečių: aplodismentais čia, Švedijoje, jį palaiko Andrius Užkalnis su mergina Fausta, taip pat ir Ignas Krupavičius su širdies drauge.

Šįmet „eurovizinės“ sėkmės Donatas siekia su daina „I’ve Been Waiting For This Night“ (liet. „Laukiau šios nakties“). Sužinojęs, kad patenka į finalą, Donatas juokavo, kad būtent jo dainos pavadinimas geriausiai atspindi dabartinę emociją.

[susije_video kurie=”2″]

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA