Kaunas nemiegos: miestą drebins „Naktinis krepšinis“ | Kas vyksta Kaune

Kaunas nemiegos: miestą drebins „Naktinis krepšinis“

Asociatyvi nuotr. / Organizatorių nuotr.

Penktadienį Kauną vėl sudrebins studentų rengiamas tradicinis gatvės kultūros festivalis „Naktinis krepšinis“.

[galerija kiek=”4″]

Renginio vinis – naktinis krepšinio turnyras 3×3, tačiau festivalio lankytojų lauks ir daugiau pramogų: BMX dviračių ir riedlenčių varžybos, hip hopo atlikėjų pasirodymai bei originali gatvės kultūros paroda.

„Paroda „Hip Hopo alėja“ bus tai, kuo šių metų renginys skirsis nuo ankstesniųjų. Kiekvienais metais stengiamės kuo didesnį dėmesį skirti gatvės kultūrai, o šiemet tai padės padaryti ši išskirtinė paroda. Festivalio lankytojai įėję į tam skirtas palapines turės atlikti su gatvės kultūra susijusias užduotis. Geriausiai pasirodžiusiems atiteks prizai“, – pasakojo renginio koordinatorius Robertas Rožinskas.

Prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje vyksiančiame festivalyje pasirodys net dvylika hip hopo ir repo stiliaus muzikos atlikėjų: „Despotin FAM“, „Garazhe nerūkoma“, Medonas, „Tie geresni“, „8 kambarys“, „Micro One“ ir kiti.

„Ne tik krepšinis, bet ir nuo scenos smarkiai griaudinti muzika. Kur bepažvelgsi, išvysi skater’ių, bmxer’ių ar gatvės šokėjų pasirodymus, graffiti bei daugelį gatvės atmosferą perteikiančių pramogų. Tai – vienas didžiausių šios kultūros renginių Lietuvoje. Nuo garso skylinės asfaltas!“, – taip vaizdžiai renginio atmosferą pristato jį organizuojantys Kauno technologijos universiteto studentai.

Krepšinio turnyras bus suskirstytas į tris dalis. Dieną nuo 10 iki 17 val. varžysis 12–17 m. moksleiviai, o vakare ir naktį (nuo 18 iki 4 val.) – 18–25 metų vaikinų ir merginų komandos.

Paprastai turnyre dalyvauja daugiau kaip 200 komandų, o renginys sulaukia 3–4 tūkstančių žiūrovų. Lankytojams renginys nemokamas, krepšinio turnyro dalyviams registracija kainuoja nuo 10 iki 14 eurų.

Renginys vyks gegužės 13 d., penktadienį, Kaune, prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA