Žurnalistės žudikas prašo švelnesnės bausmės | Kas vyksta Kaune

Žurnalistės žudikas prašo švelnesnės bausmės

delfi.lt 2016/05/12 10:40
DELFI nuotr.

Dėl dvigubos žmogžudystės 20 metų laisvės atėmimo bausme nuteistas Nerijus Kalaušis prašo dar labiau jam sušvelninti bausmę, tuo metu nužudytosios pramoginės TV laidos „TV pagalba“ žurnalistės Viltės Stankutės artimieji siekia, kad žudikas būtų įkalintas pačia griežčiausia bausme.

[galerija kiek=””]

N. Kalaušio baudžiamąją bylą apeliacine tvarka ketvirtadienį pradėjo nagrinėti Lietuvos apeliacinis teismas. Skundai, kuriuos pateikė ir žudikas, ir jo aukų artimieji, vyksta už uždarų durų.

Nuteistasis siekia švelnesnės bausmės, nes esą pripažino savo kaltę, nuoširdžiai gailisi dėl to, ką padarė. Tuo metu nužudytosios V. Stankutės artimieji mano, kad N. Kalaušiui skirta per švelni bausmė.

Kauno apygardos teismas yra nutaręs, kad N. Kalaušis pirmuosius 5 metus turi praleisti Lukiškių kalėjime, o kitus – pataisos namuose.

Daugybę kartų teistas N. Kalaušis kraupų nusikaltimą įvykdė 2014 metų naktį į gruodžio 27-ąją – tuomet Giraitėje (Kauno r.) rasti 31 metų žurnalistės V. Stankutės ir jos draugo G. Pavasario palaikai. N. Kalaušis buvo sulaikytas kitą dieną po įvykio.

Vyras teisinosi, kad baisų nusikaltimą įvykdė apimtas pavydo.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA