Kauniečiai šturmuoja bankus, eilėse dėl pinigų stovi ir pusdienį | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai šturmuoja bankus, eilėse dėl pinigų stovi ir pusdienį

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pastebėjo, kad trečiadienio rytmetį kauniečiai apgulė bankų skyrius ir bankomatus, išduodančius grynuosius pinigus. Kaip paaiškėjo, viso to priežastis – šiomis dienomis žmonių sąskaitas pasiekę pašalpų, išmokų ir pensijos pinigai.

[galerija kiek=””]

Kauniečiai skundžiasi, kad kiekvieną mėnesį reikia susidurti su milžiniškų eilių problema. Štai pagyvenusi moteris, kuri pinigėlių atsiimti keliauja į „Swedbank“ Kauno „Akropolyje“, pastebėjo, jog pastaruoju metu šis banko skyrius stipriai sumažintas, darbuotojų dirba kur kas mažiau nei anksčiau.

„Jau laukiu daugiau nei valandą, mano numeriukas 193, o dabar aptarnauja tik 154-ą“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ paaiškino moteris ašarojančiomis akimis.

Šalia banko stovintys suoliukai nugulti, nėra nei vienos laisvos vietos prisėsti.

Klientų veikiančiuose bankų skyriuose padaugėjo, nes kai kuriuose padaliniuose sutrumpintas darbo laikas, mat motyvuojama tuo, kad grynų pinigų operacijas patogiausia atlikti su bankinėmis mokėjimo kortelėmis, kurių dalis pensijinio amžiaus žmonių nepripažįsta.

Panaši situacija pastebima ir prie miesto centre esančių bankomatų, kur taip pat nusidriekė kauniečių eilės, norinčios išsigryninti pinigų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA