Baikerių šventėje koncertuos plieninių merginų grupė iš Kijevo – „Symfomania“ | Kas vyksta Kaune

Baikerių šventėje koncertuos plieninių merginų grupė iš Kijevo – „Symfomania“

Organizatorių nuotr.

Birželio 4 – 5 dienomis Kauno Nemuno saloje vyksiančios tradicinės baikerių fiestos „Bike Show Millennium 2016” programa pasipildė nauja grupe – tai simfoninio roko merginų kolektyvas „Symfomania“ iš Ukrainos.

Ši išties unikali merginų komanda susibūrė 2004 m. Kijeve. Grupę sudaro styginių kvartetas, elektrinė arfa, klavišiniai ir mušamieji. Tokio neįprasto instrumentų derinio dėka „Symfomania“ kuria nepakartojamą skambesį, kuriame dominuoja simfoninio roko elementai ir neoklasika.

Nuo savo įkūrimo pradžios grupė aktyviai dalyvauja muzikos festivaliuose, pasirodė „Eurovizijos 2005“ konkurso atidarymo koncerte Kijeve, grojo „Formulės 2“ Grand Prix ceremonijoje Maroke bei yra dažna viešnia automobilių sporto šou ir baikerių renginių metu.

Merginų koncerto programoje skamba tiek autorinės kompozicijos, tiek „Rainbow“, „Iron Maiden“, „KISS“, „Nightwish“, Ozzy Osbourne‘o, „Rage“, „Judas Priest“ ir kitų sunkiojo roko monstrų kūriniai.

„Bike Show Millennium 2016“

Jau septynioliktąjį kartą rengiama šventė prasidės motociklininkų paradu centrinėmis laikinosios sostinės gatvėmis, nuo Kauno pilies į Nemuno salą, kur vyks pagrindinė renginio dalis.

Šeštadienį žiūrovai matys kaskadininkų pasirodymus ir ekstremalų šou „Skraidantys automobiliai – Double Twist“, o vakare visų baikerių lauks populiarios lietuviškos grupės bei svečiai iš užsienio – merginų kolektyvas iš Kijevo „Symfomania“ ir vokiečių industrinio metalo „Rammstein“ tribute komanda iš Italijos – grupė „Engelstein“.

Sekmadienį nuo pat ryto prie Kauno „Žalgirio“ arenos šurmuliuos tradicinis „Auto Show“ ir vyks kvapą gniaužiančios šonaslydžio „Vimota Driftingo pirmenybės“, kurias sudarys treniruotės, kvalifikaciniai ir poriniai važiavimai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA