Kol kauniečiai sportuos projekte „Judėk sveikai“, jų vaikais rūpinsis profesionalūs treneriai | Kas vyksta Kaune

Kol kauniečiai sportuos projekte „Judėk sveikai“, jų vaikais rūpinsis profesionalūs treneriai

Kaunas.lt nuotr.

Projektas „Judėk sveikai“ artėjančią vasarą pasitinka su naujovėmis. Nuo šio pirmadienio į nemokamas treniruotes su savo atžalomis atėję kauniečiai galės sportuoti ramiai – treniruočių metu atskiroje erdvėje jų vaikais rūpinsis profesionalūs treneriai.

Iki gegužės pabaigos atskiros vaikų mankštos bus rengiamos pirmadieniais, o nuo birželio mėnesio pradžios – visomis „Judėk sveikai“ dienomis (pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais).

„3,5-12 metų amžiaus vaikams rengsime įvairias estafetes, bendrojo fizinio pasirengimo pratimus. Per žaidybinius pratimus bus lavinamas vaikų fizinis aktyvumas ir gerinamos fizinės ypatybės“, pasakojo prie projekto „Judėk sveikai“ prisijungęs treneris Mindaugas Čiginskas, dirbsiantis su vaikais.

„Iki šiol Judėk sveikai” treniruotės nebuvo visiškai pritaikytos visai šeimai. Tėveliai atėję su vaikais į treniruotes galės susitelkti į sportines užduotis, o jų vaikučiai turės savo atskiras treniruotes. Tikiu, kad po treniruotės tiek tėveliai, tiek vaikai turės dar daugiau įspūdžių, kuriais galės dalintis keliaudami namo”, – kalbėjo projekto „Judėk sveikai” iniciatorius Andrius Palionis.

Nemokamų treniruočių projektas „Judėk sveikai“ į Kauną sugrįžo praėjusių metų lapkritį ir netruko sulaukti didžiulio populiarumo. Kiekvienoje treniruotėje sportuoja po kelis šimtus kauniečių, prižiūrimų profesionalių trenerių. Nemokamos treniruotės vyksta S. Dariaus S. Girėno stadione kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį nuo 18.30 val. ir kiekvieną penktadienį nuo 18 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA