Kauno gatvėse atidarytas nuogų bambų sezonas | Kas vyksta Kaune

Kauno gatvėse atidarytas nuogų bambų sezonas

R. Tenio nuotr.

Pirmadienį vasarinė kaitra nutvieskė visą Kauną ir sušildė ne tik kūnus, bet ir, tikėtina, visas po žiemos įšalusias širdis. Karščio rodyklė šoktelėjo virš 24 laipsnių!

[galerija kiek=”28″]

Miestiečiai ne tik išsinėrė iš šiltų paltų ir megztinių kokonų, bet įdienojus patraukė degintis į paplūdimius.

Pasivaikščioję mieste išvydome vasarišką aprangą vilkinčius miestiečius. Buvo galima pamatyti įvairiausio stiliaus paletę: vieni keliavo atidengę bambas, vilkėjo sukneles, avėjo šortus, sijonus, suplėšytus džinsus, kiti buvo įsispraudę į privalomus biuro kostiumus, tiesa, keletas dar buvo įsisukę į žieminių megztinių sluoksnius.

Kai kurių galvas jau puošė šiaudinės skrybėlės ir plonos skarelės, dauguma nuo saulės akis jau sergsti po saulės akiniais.

Gatvėse pastarosiomis dienomis padaugėjo ir lengvų bei kompaktiškų transporto priemonių: dviračių, paspirtukų, riedlenčių, riedžių.

Užmiesčiuose jau pasklido šašlykų kvapas, šeimos ir draugai vis dažniau susitinka gamtoje leisti laisvalaikį, surengia iškylas poilsiavietėse ir pliuškenasi vandens telkiniuose.

Pailgėję vakarai vis dažniau pasitinkami romantiškais pasivaikščiojimais miesto pakrantėmis, susitinkama ir tiesiog pasigrožėti šešėlių žaismais, puriais, plaukiančiais debesėliais, raudonais saulėlydžiais ar sodriai kvepiančiais sužydusiais krūmais.

Ore jau kvepia vasara, o kaip širdyje?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA