Nufilmavo galimai neblaivų, automobilyje miegantį pareigūną | Kas vyksta Kaune

Nufilmavo galimai neblaivų, automobilyje miegantį pareigūną

delfi.lt 2016/05/09 13:17
Stopkadras

Internete plinta vaizdo įrašas, kuriame, kaip teigiama, užfiksuotas vienas iš Kėdainių rajono policijos komisariato darbuotojų. Buvęs Kėdainių policijos pareigūnas DELFI patvirtino, kad įraše iš tiesų matomas vyriausiasis patrulis Donatas Šimkus. Šią informaciją patvirtino ir Kauno apskrities VPK atstovai.

Skelbiama, kad gegužės 7 dieną, Kėdainiuose, Josvainių gatvėje, šalia įvažiavimo į garažų masyvą, pastebėti įtartini asmenys sėdintys automobilyje „Audi A8“. Teigiama, kad galinis automobilio ratas buvo paremtas plyta, kad „Audi“ nenuriedėtų nuo kalno.

Vaizdą nufilmavęs pilietis skelbia, kad priėjus prie automobilio jame buvo matyti du akivaizdžiai neblaivūs asmenys – labiausiai žmogaus dėmesį patraukė tai, kad vienas iš jų yra Kėdainių PK vyriausiasis patrulis D. Šimkus.

Iškart apie tai buvo pranešta telefonu 112. Apie 23 val. 20 min. „Mitsubishi“ markės automobiliu atvyko du uniformuoti pareigūnai.

Kaip DELFI teigė Kėdainių policijoje šiuo metu jau nedirbantis pareigūnas, vaizdo įraše išties matomas D. Šimkus.

Pareigūnui gresia atsakomybė dėl policijos vardo diskreditavimo. Tačiau veikiausiai jis išvengs atsakomybės dėl galimų KET pažeidimų, nes nėra užfiksuota, kad jis automobilį vairavo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA