Reido metu Kaune įkliuvo girtas policijos mobilaus būrio vyriausiasis patrulis (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Reido metu Kaune įkliuvo girtas policijos mobilaus būrio vyriausiasis patrulis (atnaujinta)

Archyvo nuotr.

Kauniečiai pranešė, kad šeštadienį ir naktį į sekmadienį, Lietuvos kelių policijos valdybos pareigūnai rengė vairuotojų patikrinimus Kaune. Buvo dirbama tiek su nežymėtais policijos automobiliais, tiek rengiant reidus. Pastaruoju metu pareigūnai iš Vilniaus vis dažniau užsuka į Kauną.

Kaip praneša policijos departamentas, vidurnaktį Birštono gatvėje buvo sustabdytas automobilis „Mercedes Benz“, kurį vairavo neblaivus (1,30 prom. alkoholio) Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės 2-osios kuopos mobilaus būrio vyriausiasis patrulis S. B. (g. 1982 m.).

Iš Vilniaus į Kauną atvykę policijos pareigūnai kolegai nedvejodami suformino pažeidimą. Dabar 2-osios kuopos vyriausiam patruliui gresia ne tik bauda, teisių atėmimas, bet ir atleidimas iš darbo.

„Šis patrulis Kauno apskrities VPK pradėjo dirbti prieš porą metų. Iki tol dirbo Viešojo saugumo tarnyboje. Kas jam gresia? Vienareikšmiškai – atleidimas“, – 15min.lt sakė Kauno apskrities VPK viršininkas Darius Žukauskas.

Anot jo, Kauno rajone savaitgalio reido metu prie vairo neblaivus buvo sulaikytas ir Kauno nepilnamečių tardymo izoliatoriaus-pataisos namų prižiūrėtojas V.B.

Jam nustatytas 0,67 prom. girtumas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA