Senamieščio kultūros lopšys „Skliautas“ atsiveria naujam sezonui | Kas vyksta Kaune

Senamieščio kultūros lopšys „Skliautas“ atsiveria naujam sezonui

Vasara jau visai čia pat! Ruošiamės ir atsiveriame naujam šiltajam sezonui visi kartu, o ,,Skliautas’’, kurio vardas – iki skausmo žinomas visiems senamiesčio mylėtojams ir dažniems jo svečiams, taip pat neatsilieka, ir kviečia vasarą ir saulę pasitikti kartu.

[galerija kiek=””]

„Skliautas“ – tai baras, restoranas bei vasaros terasa viename, gyvuojantis pačioje miesto širdyje – rotušės aikštėje. Jau 23-jus metus ,,Skliautas’’ auga kartu su Kauno miestu, jo gyvenimu, žmonėmis ir madomis. ,,Skliauto’’ savininkė Daiga prisimena, jog šis restoranas jau nuo senų dienų buvo vienas iš senamiesčio kultūros lopšių.

Tai seniausias baras Kauno senamiestyje, kuriame Jūs visuomet pajausite tikrąją senamiesčio sielą: restorano terasoje nuolatos apsilanko įvairus dailininkai, architektai ir visuomenininkai, besisemiantys įkvėpimo iš aplinkinių raudonų plytų sienų.

23-jus metus gyvuojantis baras ir šiais metais keliasi iš žiemos miego bei atnaujina savo spalvas savaip – nesivaikydamas nūdienos madų ir pageidavimų. Jau ateinantį savaitgalį, gegužės 7 d. 20 val., restoranas „Skliautas“ atsiveria atsinaujinęs ir nusiteikęs surengti nepamirštamą vakarėlį senamiesčio širdyje.

Muzikinę atmosferą artėjantį šeštadienį kurs funk-jazz-soul muzikos grupė „Netikėti svečiai“, o plokšteles suks DJ Mr. Propper (Hip-Hop, Funk, Soul, Reggae). Netikėti Svečiai – pagal jiem ypatingą receptą sugeba užplūsti klausytojų sąmonę ir sukelti malonius jausmus, kuriuos sunku su kuo nors palyginti. Išgirdę šios grupės muziką, klausytojai tvirtai žino, jog visą tai norės patirti dar kartą; o kauniečiams jau puikiai pažįstamas Mr. Propper savo ritmais sugeba išjudinti pačias įvairiausias publikas: nesvarbu ar tai būtų kupina Žalgirio arena, ar jaukus baras.

Šis vasaros sezonas – tai naujas puslapis besitęsiančioje ,,Skliauto’’ istorijoje. Tad ir atidarymo vakarėlis savaitgalį – tik pradžia. Vasara bus kupina gyvos muzikos koncertų ne tik su Jūsų jau seniai pamėgtais atlikėjais, bet ir šviežiais, dar nematytais veidais.

Nepamirškime fiestų, kurios kaitins senamiesčio širdį iki paryčių – pradėkime šį savaitgalį!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA