Kas vyksta Kaune savaitgalį? | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune savaitgalį?

R. Tenio nuotr.

Savaitgalį nusprendusiems praleisti Kaune, dvi laisvos dienos tikrai neprailgs – mieste gausu renginių, kuriuose ką veikti ras ir mėgstantys kultūrą, ir negalintys gyventi be sporto.

Šeštadienį pradės antrasis tarptautinis į Europos pulo federacijos (EPBF) kalendorių įtrauktas D kategorijos turnyras „Kaunas Open 2016“. Praėjusiais metais turnyre jėgas išbandė daugiau nei 50 dalyvių iš šešių šalių. Visi norintys stebėti turnyrą, kurio finalai vyks sekmadienį, daugiau informacijos ras mūsų renginių kalendoriuje.

11 valandą ryto kauniečius drauge su jų augintiniais LSMU Veterinarijos akademijos studentų asociacija kvies į tradicija tampantį „Šeimos savaitgalį su augintiniais“. Šįmet organizatoriai ir vėl kviečia į Santakos parką, tačiau žada naujovę – 1000 metrų bėgimą su augintiniu. Daugiau informacijos rasite čia.

Norintys pabėgti nuo miesto šurmulio savaitgalį galės nuvykti į Zapyškį, kuriame vyks tradicinis aitvarų festivalis „Tarp žemės ir dangaus“. Pernai festivalis sulaukė beveik 10 000 lankytojų, o šįmet žadamas bepiločių orlaivių (dronų) debiutas. Apie tai ir kitas organizatorių žadamas pramogas informaciją rasite čia.  O į festivalį galite nuvykti ne tik automobiliu, bet ir laivu. Apie tai informacija čia.

Sekmadienį Kaune karaliaus dviračių entuziastai. 9 ryto prasidės „Bigbank Lietuvos plento taurės 2016“ antro etapo Kauno dviračių lenktynės. Apie tai platesnę informaciją rasite čia  , o apie tai, kokių eismo pakitimų sulauksime varžybų metu, skaitykite straipsnyje.

Taip pat visą savaitgalį kauniečius bei miesto svečius džiugins besibaigianti „Dizaino savaitė 2016“, apie kurios renginius informaciją rasite čia, bei sportinių šokių varžybos „Gintarinė pora 2016“, kurių tiesioginę transliaciją galėsite išvysti ir portale „Kas vyksta Kaune“.

O kad savaitgalio planų nesugadintų bloga apranga, detalią ir kas 20 minučių atnaujinamą informaciją apie orus rasite čia.

Jeigu ir jūs norite patalpinti informaciją apie savo renginį, tai nemokamai galite padaryti portalo „Kas vyksta Kaune“ renginių kalendoriuje adresu http://renginiai.kasvyksta.lt .

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA