Skaitytojai pateikė pasiūlymus, kaip nuskausminti prekybos centrus | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai pateikė pasiūlymus, kaip nuskausminti prekybos centrus

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Socialiniame tinkle vis labiau plintant akcijai dėl nėjimo į prekybos centrus, portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai siūlo savo idėjas, kaip galima būtų pareikšti savo nuomonę dėl aukštų kainų.

„Sveiki, turiu idėją kaip nuskausminti prekybos centrus“, – rašė Modestas mūsų redakcijai. Jo nuomone, visiškai neiti į prekybos centrus nėra geriausia išeitis. Reikia kaip tik į juos eiti ir pirkti kuo daugiau. Tiesa, ne visai taip, kaip esame pratę.

„Reikia eiti ir pirkti visai Lietuvai prekes, tokias kaip riešutai. Po vieną riešutą į atskirą maišelį ir kiekvienos rūšies po vieną. Būtų rekordiškai maži suprekiavimai parduotuvei“, – teigė Modestas. „Visos eilės užimtos, visi perka, o suprekiauta NULIS. Maišelis ir čekis daugiau kainuotų, nei vienas riešutas“, – apie savo pasiūlymą portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo jis.

Pasak kauniečio, taip galima daryti ne tik su riešutais, o su visais produktais, kurie yra sveriami. „Galima su bet kokiom prekėm taip daryt – sausainiais, saldainiais…“ – teigė jis.

Tačiau kol kas panašu, kad didžioji Lietuvos gyventojų dalis akcijos metu ruošiasi keliauti apsipirkti į Lenkiją. Tam portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai taip pat turi išeitį.

Jų nuomone, netoli Lenkijos sienos įsikūrusiems Lazdijų gyventojams reikėtų keliauti į Lenkiją, apsipirkti ir tada prekiauti tais produktais Lietuvoje. „Nereiktų žmonėm į Lenkiją važiuot, o parduot su antkainiu pasieny apsimoka, nes vis tiek būtų pigiau, nei šiaip Lietuvoj“, – pasiūlymo privalumus vardino kauniečiai.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA