Dainininkė Gabrielė Grygolaitytė – Vasha laukiasi pirmagimio | Kas vyksta Kaune

Dainininkė Gabrielė Grygolaitytė – Vasha laukiasi pirmagimio

B. Barrett nuotr.

Spalį žinoma dainininkė Gabrielė Grygolaitytė – Vasha ir jos mylimasis krepšininkas Ronaldas Rutkauskas taps tėvais. Kūdikio laukimo nuotaikomis gyvenanti pora kol kas nežino ką sūpuos ant rankų – sūnelį ar dukrelę.

[galerija kiek=”4″]

Kūdikėlis pasaulį turėtų išvysti spalio viduryje.

„Tai bus tarsi dovana mamai gimtadienio proga“, – sakė vyriausia dainininkės Viktorijos Mauručaitės dukra, pridurdama, jog antrąjį rudens mėnesį sukaktis švenčia ir daugiau jai artimų žmonių – močiutė, mamos sužadėtinis prodiuseris Artūras Butkevičius, dėdė.

Ji su šypsena pasakojo, kad mama žinią priėmė džiugiai ir dabar taip pat gyvena kūdikėlio laukimo nuotaikomis. V. Mauručaitė juokaudama sakė pratisianti, kad anūkė ar anūkas jos močiute nevadintų, o kreiptųsi vardu.

„Atsakydama į tai juokais kartais mamą paerzinu, jog teks įprasti prie žodžio „baba“!“, – šypsodamasi atviravo atlikėja.

G.Grygolaitytė – Vasha sako, jog žinia apie nėštumą jai ir Ronaldui buvo laukta bei tikėta – pora jau kurį laiką svajojo apie kūdikį. Pirmomis savaitėmis ji jautėsi kiek prasčiau – šiek tiek pykino.

„Kol kas mano apetitas saikingas, o gardžiausi yra patiekalai iš miltų ir daržovės. Tam dabar nebegaliu atsispirti“, – su šypsena patikino būsima mama.

Vasha pasakojo jau ilgokai vengdavusi trankių vakarėlių, todėl, sužinojusi apie pirmagimio „sprendimą“ tapti šeimos nariu, didelių pokyčių gyvenime nepajuto.

Koncertinę veiklą dainininkė tęs tol, kol gerai jausis.

„Bet dabar mano prioritetas – šeima“, – patikino pašnekovė.

Dar paauglystėje G. Grygolaitytė – Vasha buvo įsitikinusi – mažylio ji susilauks iki trisdešimtojo gimtadienio.

„Mes visada tai per daug jauni vaikams, tai – per seni. Tai labai užsiėmę, tai labai pavargę. Tai dar kažkas.. Jei nuolat galvosite apie idealų momentą kurti šeimą, jis galbūt taip niekada ir neateis. Todėl reikia labai vertinti tai, ką siunčia likimas“, – sakė laukimo džiaugsmą išgyvenanti Gabrielė, įsitikinusi, kad mažylis – prieš keturis mėnesius anapilin iškeliavusio mylimo senelio „siuntinukas“.

„Sakoma, kad vienas – išeina, o kitas – ateina… Ir aš tuo tikiu“, – sakė G. Grygolaitytė – Vasha.

Kol kas dainininkė dar nežino, kur rudenį įsikurs su mylimuoju – Lietuvoje, Latvijoje ar kitoje šalyje. Viskas priklausys nuo to su kokiu klubu kontraktą pasirašys būsimas tėtis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA