Lietuvos ir Kauno vadovai sveikina visas mamas | Kas vyksta Kaune

Lietuvos ir Kauno vadovai sveikina visas mamas

BNS 2016/05/01 10:29
lrp.lt / R. Dačkaus nuotr.

Aukščiausi šalies, Kauno miesto ir rajono vadovai sekmadienį sveikina su Motinos diena.

„Mielosios mamos, Jūsų meilę ir šilumą nešamės per visą gyvenimą. Jūsų tikėjimas savo vaikais įkvepia ir gelbsti, drąsina ir neleidžia paklysti. Motinos dienos proga nuoširdžiai sveikinu visas Lietuvos mamas, linkiu daug džiaugsmo, vaikų dėkingumo ir laimės“, – sakoma šalies vadovės paskelbtame sveikinime.

„Jūs dovanojote mums gyvenimą. Lydėjote gyvenimo keliu apgaubdamos didele meile, gerumu ir rūpestingumu. Visada skiepijote pasitikėjimą, drąsinote, guodėte ir kantriai mokėte įveikti sunkumus. O svarbiausia – raginote ryžtingai eiti pirmyn ir niekada neprarasti tikėjimo“, – sveikina premjeras Algirdas Butkevičius.

Kauno meras V.Matijošaitis taip pat pasveikino visas Lietuvos mamas ir padėkojo joms už auginamus ir mylimus vaikus: „Mielos mamos, jūs dovanojate pasauliui didžiausius stebuklus”.

Kauno rajono meras Valerijus Makūnas, šią šventinę dieną dėkoja visoms mamoms, kad jos augina mūsų krašto ateitį.

„Šeimoje svarbūs visi: mama, tėtis, vaikai seneliai. Vis dėlto šeimos židinio kurstytoja, jungiamoji grandis yra Motina. Šalia Mamos pasaulis atrodo gražesnis, geresnis, o visi sunkumai – įveikiami”.

Motinos diena švenčiama pirmąjį gegužės sekmadienį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA