Nufilmavo įžūlų šiukšlinimo atvejį | Kas vyksta Kaune

Nufilmavo įžūlų šiukšlinimo atvejį

Video stop kadras

Panašu, kad ne visi Kauno gyventojai nori matyti miestą ir jo gatves švarias.

Vienas portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalino įrašu, kaip Baltijos gatvėje tiesiog viduryje kelio išmetamos šiukšlės.

„Tikrai šlykštu“, – sakė jis ir pridūrė, kad apie įvykį praneš policijai.

Vaizdo įraše puikiai matosi, jog automobilio Chrysler Voyager keleivis atsidaro dureles ir išmeta maišelį su šiukšlėmis. „Bandžiau vytis, bet iškart nusuko į Rimi parduotuvę“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė įvykį užfiksavęs kaunietis.

Pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 137 straipsnį „Naudojimosi automobilių ir elektros transportu tvarkos pažeidimas“, už šiukšlių, nuorūkų ar kitokių daiktų išmetimą pro transporto priemonės langus ar duris užtraukia baudą nuo dviejų iki penkių eurų.

Tuo tarpu pagal 146 straipsnį, „Automobilių kelių juostų ir kelių apsaugos zonos priežiūros taisyklių ir naudojimo sąlygų pažeidimas“, už automobilių kelių juostoje ir kelių apsaugos zonoje išmetus šiukšles užtraukia baudą nuo 28 iki 57 eurų.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA