Užfiksavo, kaip autobuso vairuotojas apsisuko | Kas vyksta Kaune

Užfiksavo, kaip autobuso vairuotojas apsisuko

Skaitytojo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja Veronika pasidalino nuotraukomis, kuriose užfiksuotas kelią visiškai užblokavęs miesto autobusas.

[galerija kiek=”4″]

Užfiksuotuose kadruose puikiai matosi, jog autobuso vairuotojas apsisukinėdamas blokuoja visą važiuojamąją kelio dalį, o paskui, kliudęs kelio ženklą, nuvažiuoja toliau.

Veronikos teigimu, vairuotojas į įvykį niekaip nesureagavo: „Labiausiai mums ir užkliuvo tai, kad apsisukdamas nuvertė stotelės ženklą ir tiesiog nuvažiavo“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė ji.

UAB „Kauno autobusai“ atstovo Kamilio Doveikos teigimu, apie įvykį vairuotojas pranešė. „Autobusui matomų defektų nėra, o įvykis užfiksuotas“, – teigė jis.

Tokia situacija Piliakalnio gatvėje, esančioje Žemojoje Fredoje, susiklostė, kai autobuso vairuotojas nuklydo nuo savo maršruto, tad turėjo apsisukti, kad galėtų tęsti kelionę toliau.

„Labai atsiprašome tiek keleivių, tiek miesto gyventojų už tokius nesklandumus“, – teigė K. Doveika. „Ateityje, užfiksavus kažkokią panašią situaciją gyventojai gali tiesiogiai informuoti „Kauno autobusų“ administraciją nemokamu telefonu 8 800 70 010 ar el. paštu – info@kaunoautobusai.lt“

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA