Pasipiktino Kauno kelininkų darbu | Kas vyksta Kaune

Pasipiktino Kauno kelininkų darbu

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pasidalino nuotraukomis, kaip Kauno kelininkai darbuojasi Kaune.

Dėmesys senamiesčiui

Nuotraukose matosi, kaip darbuotojai Šv. Gertrūdos gatvėje atlieka kelio remonto darbus ir kelia dulkes siaurame kelyje. Dėl to visi pėstieji, einantys pro šalį, patenka į dulkių debesį.

„Šauniai kelininkai dirba, nei drėkina, kad nekeltų dulkių ir šiukšlių, nieko“, – rašė Viktoras, pasipiktinęs taip atliekamu darbu senamiestyje.

Ar lyjant remontas kokybiškas?

Pastarosiomis dienomis kauniečiai pastebėjo, kad dalis gatvės remonto darbų vykdomi net ir stipriai lyjant.

„Kokia bus lopomos gatvės dangos kokybė, jei naujas asfaltas pilamas tiesiai į balą”?, – teiaujasi dar vienas kaunietis.

Tuo tarpu kelininkai tvirtina, kad lyjant asfaltas neklojamas, laukiama, kol darbus bus galima tęsti.

Ar darbai vyksta pakankamai greitai?

Kiti kauniečiai skundžiasi, kad asfaltavimui paruošti ruožai per ilgai paliekami be priežiūros ir naujo asfalto. Jie stebisi, negi neįmanoma darbų organizuoti taip, kad paruošus ruožą asfaltavimui, jis per kelias dienas būtų sutvarkytas?

„Tvirtovės alėja ir Taikos prospektu jau antra savaitė dardam išgremžtais ruožais, dėl ko kyla didžiulės transporto spūstis net ir ne piko metu”, – kelininkus greičiau dirbti skatina kaunietis Saulius.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA