Sulaikyti prabangių automobilių padegėjai | Kas vyksta Kaune

Sulaikyti prabangių automobilių padegėjai

Policijos nuotr.

Kovo 23-30 d. Kaune buvo padegti „BMW X5“, „VW LT35“,  „Audi A3“ markių automobiliai. Įtarta, kad juos padeginėja ta pati grupuotė.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyboje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl turto sugadinimo ar sunaikinimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 187 str. 2 d.

kovo 23 d. apie 0.55 val. Kaune, S. Žukausko g., degė automobilis „BMW X5“. Kitą naktį toje pačioje gatvėje apie 0.32 val. apdegė automobilis „VW LT35“. Po keleto dienų, kovo 30 d., S. Žukausko gatvėje apie 1.00 val. apdegė automobilis „Audi A3“. Dėl visų įvykių buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai, tačiau, nustačius, kad visas transporto priemones galėjo padegti ta pati asmenų grupė, tyrimai buvo sujungti į vieną.

Profesionalaus pareigūnų darbo dėka, tą pačią dieną, po trečiojo padegimo, prieš pietus Kaune buvo sulaikyti du asmenys – vyrai (gimę 1989 m. ir 1987 m.). Kruopščiai tiriant bylą, nustatytas ir trečiasis vyras (gimęs 1975 m.), kuris sulaikytas balandžio 26 d. Visi asmenys anksčiau teisti.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA