Mamas ir dukras kviečia į vienos dienos stovyklą | Kas vyksta Kaune

Mamas ir dukras kviečia į vienos dienos stovyklą

Organizatorių nuotr.

Visose indoeuropiečių kalbose (daugiau nei 400 kalbų!) žodis mama” skamba beveik vienodai, ir visiems jis – šventas. Mama – brangiausias žmogus žemėje, tad pagerbti savo mamas ir kartu pasidžiaugti artėjančia jų švente, studija „AJ Solutions” balandžio 30 d. pirmą kartą kviečia į renginį Mamos ir dukters diena”.

[galerija kiek=”12″]

Tądien Kauno mergaičių grožio ir estetikos mokykla „ANA”, vienos dienos stovykloje, paskatins mamas ir dukras užmegzti glaudesnį bendravimą.

Ryšiui stiprinti

„Skubantis, inovatyvus XXI amžius neleidžia sustoti ir pasidžiaugti akimirka, todėl nusprendėme ją sustabdyti ir paskatinti mamas su dukromis praleisti daugiau laiko kartu, o tuo pačiu ir pasilinksminti”, – sako renginį organizuojančios įmonės „AJ Solutions“ atstovė Sonata Ustinavičienė ir kartu priduria: „Juk mama – svarbiausias dalykas dukrai, o dukra – mamai!”

Renginyje bus laukiama mamų su 3-13 m. dukromis, tačiau dalyvauti gali ir vyresnės dukros. „Svarbiausia – noras kartu pasilinksminti”, – pastebi S. Ustinavičienė.

Nuo makiažo iki baleto

Nuo ryto iki vakaro vyks grožio, estetikos procedūros, sporto užsiėmimai su licenzijuotais treneriais, o gyvas akimirkas fiksuos šešių fotografų komanda.

Lektorė Asta Savickienė ves rankų puoselėjimo seminarą, Valdonė Vaičaitytė mokins tobulo makiažo subtilybių, Nijolė Čitavičiūtė atskleis išpuoselėtų plaukų paslaptis.

Kol mamos dalyvaus grožio pamokose, dukros žais su animatoriais, dalyvaus sveikatingumo pamokėlėse, grožio meistrai mažąsias mokins šventiškai susišukuoti, išdėstys kosmetikos pradmenis, sveiką požiūrį į gražinimasi.

Popiet seks sporto užsiėmimai – „Pasitikime vasarą gražios“: vyks zumbos, pilates choreografijos ir baleto praktikos.

Pasak rengėjų, bus siekiama parodyti, kad baletą šokti geba ne tik mažos mergaitės, bet puikiai sugeba ir jų mamos.

„Baletas – ne tik šokis, estetika, plastika, tai ir geros nuotaikos garantas, o kai šokama kartu – ar begali būti geriau ?”, – sakė S. Ustinavičienė.

Finale – šeimos fotosesija

Visą dieną vyksiančioje šventėje mamas ir dukras fiksuos profesionalūs fotografai, o vakare, jau pasigražinus, pasportavus ir išklausius paskaitų – susirinkusiųjų ir jų šeimos narių vyrų lauks bendra šeimyninė fotosesija. Ji startuos 17 val.

Pasak rengėjų, bendra šeimos nuotrauka atspindės vieną iš renginio vertybių – gyvą bendravimą ir pagarbos šeimai svarbą.

Į 10:30 val. – 18 val. vyksiantį renginį reikia atsinešti sporto aprangą ir drabužius, su kuriais bus norima įsiamžinti fotosesijoje.

Registracija vyksta iki balandžio 29 d. Bilieto kaina (nepriklauso nuo dukrų skaičiaus) – 35 Eur. Daugiau informacijos rasite renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA