„Kaunas Jazz“ Kaune startuos nemokamu koncertu prekybos miestelyje „Urmas” | Kas vyksta Kaune

„Kaunas Jazz“ Kaune startuos nemokamu koncertu prekybos miestelyje „Urmas”

J.Danielevičiaus nuotr.

Neatskiriama Kauno kultūrinio gyvenimo dalimi tapęs festivalis „Kaunas Jazz“ šiemet prasidės pernai Lietuvos džiazo mėgėjams didžiulį įspūdį palikusio jaunojo Izraelio talento Tamiro Grinbergo koncertu.

Nors T. Grinbergui dar tik 21-eri, jo balsas ir muzikalumas jau dabar sulaukia palyginimų su Ray Charleso, Otiso Reddingo ir kitų prieš kelis dešimtmečius planetą drebinusių vokalistų. Pernai jis buvo pakviestas apšildyti ir ritmenbliuzo legendos, dainininkės Dionne Warwick pasirodymą.

Puikiu balsu ir retro skambesiu „Kaunas Jazz“ publiką pavasario koncertuose pakerėjęs izraelietis į Lietuvą sugrįžo dar pernai rudenį. Apie savo koncertus Kaune jis atsiliepė itin šiltai, pabrėžęs, kad nepakartojamą atmosferą padėjo sukurti ir nuostabi publika. Apie užburiančius jaunojo talento pasirodymus maloniais įspūdžiais dar ilgai dalijosi ir džiazo mėgėjai.

Pats dainininkas ir muzikantas savo kūrybą vadina džiazo, soul, funk bei elektroninės muzikos kombinacija ir šiemet žada atlikti lietuviams dar negirdėtus kūrinius iš naujo savo albumo.

„Prekybos miestelis „Urmas“ jau daug metų bendradarbiauja su „Kaunas Jazz“ festivalio rengėjais. Šiais metais nusprendėme kauniečiams padovanoti nemokamą puikaus atlikėjo Tamiro Grinbergo pasirodymą. Kviečiame visus jau trečiadienį atvykti į miestelį ir taip pradėti festivalį. Koncerto vieta labai jauki, ją supa prieš keletą metų pastatytas istorizmo stiliaus pastatų kompleksas, kuriame įsikūrę net trys restoranai. Jų lauko terasose jausitės puikiai klausydami šio išskirtinio talento“, – sakė „Urmo“ rinkodaros vadovas Jonas Plenta.

Koncertas vyks balandžio 27 dieną, trečiadienį, prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje, aikštėje priešais restoranų kompleksą, esantį netoli Pramonės prospekto. Pasirodymo pradžia – 16 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA