Avarijos pėsčiųjų perėjose: dėl traumų į klinikas išvežta ir pensininkė, ir moksleivė | Kas vyksta Kaune

Avarijos pėsčiųjų perėjose: dėl traumų į klinikas išvežta ir pensininkė, ir moksleivė

Kur stovi policija nuotr.

Apniukęs dangus ir sudėtingos eismo sąlygos iššaukė ne vieną eismo įvykį penktadienį Kauno gatvėse.

Partrenkta pagyvenusi moteris

Apie 13 valandą Aleksote, Veiverių gatvėje partrenkta 81-erių metų moteris. Kaip portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno rajono greitosios medicinos pagalbos slaugos administratorė, moteris skubiai pristatyta į Kauno klinikas, nes po pirminės apžiūros jai nustatyti sumušimai ar net lūžiai.

Kol kas neaišku, ar moteris per judrią gatvę ėjo degant leidžiamam šviesoforo signalui ir ar tai darė pažymėtoje pėsčiųjų perėjoje. Moterį partrenkė raudono „Toyota“ automobilio vairuotojas.

Nukentėjo dešimtmetė mergaitė

Kiek vėliau, apie 14 valandą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie dar vieną avariją, kurioje nukentėjo mažametis vaikas.

Automobilis „BMW“ V.Krėvės prospekte kliudė mergaitę, kuriai gelbėti į įvykio vietą išsiųstas greitosios medicinos pagalbos reanimobilis.

Kauniečiai, matydami eismo įvykio vietą negalėjo suprasti, koks įvykis čia ką tik įvyko, nes automobilio apgadinimų nesimato, tačiau įvykio vietoje dirbo policijos ir greitosios medicinos pagalbos medikų brigada.

Kaip teigė Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties budinčioji gydytoja, avarijos metu sužalota dešimties metų mergaitė, ji nuvežta į Kauno klinikas. Teigiama, kad jos gyvybei pavojus negresia.

Kol kas dar nėra aišku, ar visos šios aukos kirto važiuojamąją dalį tam skirtoje vietoje ir leidžiant šviesoforo signalams. Tai nustatys kelių policijos tyrėjai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA