Kauniečiai piktinasi kelių tvarkymu: lyg bananų respublikoje | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai piktinasi kelių tvarkymu: lyg bananų respublikoje

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai nepatenkinti kelių priežiūros ir naujinimo darbais, kurie vykdomi Kaune. Vairuotojai skundžiasi, kad atliekami tokiu metu, jog sukuria milžiniškas spūstis.

„Esu buvęs daugelyje šalių, tačiau tik bananų respublikoje gali būti tokie atvejai, jog respublikinės reikšmės sankryža yra tvarkoma tokiu metu. Viduryje dienos sukuriama vakarinio piko ilgio spūstis. Patariu aplenkti šią vietą“ – taip apie kelio platinimą Muravos sankryžoje atsiliepė skaitytojas Tomas.

Prie nepasitenkinimo prisidėjo ir kitas skaitytojas, kuris teigė, jog dėl piko metu tvarkomų duobių ant Algirdo Mykolo Brazausko hidroelektrinės tilto šią savaitę jam teko pralaukti daugiau nei 20 minučių.

Primename, kad intensyvus gatvių remontas Kaune prasidėjo tik šį mėnesį, kai tai leido daryti oro sąlygos. Kauniečiai, matydami kelininkus, turėtų būti šiek tiek supratingesni jų atžvilgiu.

Kaip jau skelbėme anksčiau, svarbiausi šįmet numatyti darbai – nutiesti naują asfalto dangą ir įrengti naujus šaligatvius V. Krėvės prospekte. Kitos didelės investicijos numatytos į Marijampolės plentą, T. Masiulio ir R. Kalantos gatves. Pastarosiose dviejose gatvėse kartu su nauju asfaltu bus klojami ir nauji šaligatviai.

„R. Kalantos, T. Masiulio ir Marijampolės plento tvarkymas kaip ir Kauno hidroelektrinės tilto kapitalinis remontas bei viaduko per Jiesią sutvarkymas – dalis pietrytinio miesto aplinkkelio trasos, kurią baigsime šiemet“, – sakė Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Kelininkai šįmet taip pat naują asfaltą paklos nesutvarkytose Šiaurės prospekto ir Panerių gatvės atkarpose bei Linkuvos gatvėje. Miesto centre vairuotojai didžiausias permainas pajus Birštono ir Gimnazijos gatvėse, kuriose taip pat bus paklotas naujas asfaltas. Šį antradienį Kauno miesto tarybos patvirtintame sąraše taip pat yra K. Petrausko gatvės atkarpa, A. Kriščiukaičio, Užnerio, Garšvės, Sakalų, Kruonio, Liucijanavos, Rokelių, Plytinės ir Rokų gatvės.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA