Geriausi kompiuterinių žaidimų fanatai dviems paroms įsikūrė Kauno sporto halėje | Kas vyksta Kaune

Geriausi kompiuterinių žaidimų fanatai dviems paroms įsikūrė Kauno sporto halėje

Kauno sporto halė šį savaitgalį virto kompiuterinių žaidėjų meka. Čia daugiau nei tūkstantis kibernetinėms pramogoms neabejingų jaunų žmonių. Veiksmas sporto halėje vyks dvi paras, iki sekmadienio vakaro, kuomet paaiškės, kam atiteks geriausios prizinės vietos.

Prieš daugiau nei dešimtmetį prasidėjęs, nuo nedidelio kompiuterinių žaidimų studentiško vakarėlio, KTU „InfoShow Lan Party“ išaugo iki didelio e-sporto turnyrų festivalio, pritraukiančio tiek mėgėjus, tiek profesionalius žaidėjus. 2016 metais KTU Informatikos fakulteto (IF) studentų atstovybės „InfoSA“ organizuojamas kompiuterinių žaidimų renginys siekia pagerinti visus iki šiol buvusius rekordus ne tik dalyvių skaičiumi, bet ir prizinio fondo dydžiu.

Pasak renginio organizatorių, „League of Legends“, „Counter Strike: Global Offensive“, „Starcraft 2“ ir kiti KTU „InfoShow Lan Party 2016“ turnyrai šiemet pritraukė kaip niekada daug žaidėjų iš kaimyninių šalių. Atrankos turnyruose prie lietuvių komandų prisijungė svečiai iš Latvijos, Estijos, Lenkijos ir Danijos.

Anot renginio organizatorių, šiemet į Kauno sporto halę atvyko ne tik žaidėjai, bet ir gausus juos palaikančių sirgalių būrys, bei keli garsūs e-sporto komentatoriai iš Latvijos ir Estijos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA