Tvarkantiems miestą duos dovanų | Kas vyksta Kaune

Tvarkantiems miestą duos dovanų

Organizatorių nuotr.

Kitą šeštadienį, balandžio 23 dieną vyksiančios akcijos „Kaunas tvarkosi“ organizatoriai jos dalyviams paruošė ne tik būtinų tvarkymosi priemonių, bet ir staigmenų. Bet kuriame iš vienuolikos oficialių „Kaunas tvarkosi“ taškų talkinusiems kauniečiams apie indėlį į miesto švarą primins dovanos ir suvenyrai.

„Norime, kad po šio renginio visiems kauniečiams liktų tik geri prisiminimai. Turime įsisąmoninti, kad nuo kiekvieno iš mūsų tiesiogiai priklauso, kaip ateityje atrodys Kaunas. Net ir menkiausia pagalba iš šalies gali padėti nuveikti didelius darbus, todėl labai kviečiame visus prisijungti ir tvarkyti miestą drauge“, – teigė Kauno mero pavaduotojas Povilas Mačiulis.

Šiemet visose vienuolikoje Kauno seniūnijų veiks specialiai šiai akcijai parinkti tvarkymo taškai, kuriuose įsikurs ir vadinamieji rūšiavimo miesteliai. Čia atvykę kauniečiai galės ne tik prisijungti prie aplinkos tvarkymo, bet ir drauge su atžalomis dalyvauti edukaciniuose užsiėmimuose.

Kauniečiai bus supažindinti su informacija apie atliekų rūšiavimą ir antrinių žaliavų panaudojimą naujoms veikloms. Tvarkdariai galės čia pat viską išmėginti praktiškai, surinktas šiukšles išrūšiuodami čia pat stovinčiuose konteineriuose.

Visuotinės miesto švarinimo akcijos organizatoriai siekia suburti rekordines kauniečių pajėgas. Gyventojai kviečiami į visuotinę talką atvykti su šeimomis, kaimynų, bendradarbių ar draugų kompanijomis. Suaugusiųjų laukia atminimo suvenyrai ir dovanos, o vaikų – balionai, saldumynai bei laisvalaikio žaidimai.

Visa informacija apie akciją, tvarkymo vietų ir atliekų surinkimo aikštelių adresai skelbiami internete.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA