Kaune savo verslo idėjas pristatys moksleiviai iš visos Europos | Kas vyksta Kaune

Kaune savo verslo idėjas pristatys moksleiviai iš visos Europos

Archyvo / Kas vyksta Kaune nuotr.

Šį trečiadienį Kaune prasideda pirmoji šalyje tarptautinė mokomųjų bendrovių mugė „Inovatyvus verslas 2016“. Joje inovatyvius produktus pristatys 40 moksleivių įkurtų mokomųjų bendrovių iš visos Europos.

Mokomosios mokinių bendrovės yra viena efektyviausių Junior Achievement verslumo ugdymo programų. Ši programa Europos Komisijos pripažinta kaip „Geriausia verslumo ugdymo praktika“. Tarptautiniai tyrimai rodo, jog Junior Achievement programų dalyviai yra labiau linkę kurti verslą ateityje.

Junior Achievement – pasaulinis tinklas, veikiantis virš 120 šalių visame pasaulyje, 1919 m. kelių verslininkų iniciatyva įkurtas JAV. Šiandien Junior Achievement – didžiausias finansinio raštingumo, pasirengimo karjerai ir verslumo ugdymo programų tiekėjas Europoje. Šių programų išskirtinis bruožas yra mokyklinių žinių pritaikymas praktikoje.

Všį „Lietuvos Junior Achievement“ – pasaulinio Junior Achievement tinklo narė, ekonominio švietimo ir verslumo ugdymo programų lyderiai Lietuvoje. Mūsų šalyje JA programos kasmet pasiekia virš 20 000 mokinių iš daugiau nei 300 mokyklų per kone 350 JA mokytojų. Jaunimo ugdyme dalyvauja ir verslo atstovai, kurie ne tik konsultuoja mokinius praktinių užsiėmimų metu, bet ir priima mokinius „šešėliais” į savo įmonę „Jaunojo kolegos” dienos metu.

Tarptautinė mugė „Inovatyvus verslas 2016“ vyks balandžio 13-14 dienomis Kaune.

Balandžio 13 d. 20 val. Kauno kino centre „Romuva” vyks moksleivių kurtų reklamų peržiūra. Renginys nemokamas.

Balandžio 14 d. Verslo lyderių centre (BLC) vyks tarptautinė mugė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA