Policijos sujudimas naktį Aleksote: nužudytas žmogus (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Policijos sujudimas naktį Aleksote: nužudytas žmogus (atnaujinta)

Kas vyksta Kaune / Asociatyvi nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad pirmadienio vakarą į ramią Aleksoto Aukštąją gatvelę sulėkė gausios policijos pajėgos. Paaiškėjo, kad čia nužudytas žmogus.

[galerija kiek=””]

Apie vidurnaktį kauniečiai pranešė, kad policija buvo užtvėrusi vieną Aleksoto mikrorajono gatvę, ir teiravosi, kas čia vyksta.

Įvykio vietoje paaiškėjo, kad policija čia ne veltui. Konflikto metu nužudytas žmogus. Galimai buvo vartojamas ir alkoholis.

„Nuvykus rastas vyriškis su durtine žaizda, daugiau detalių šiuo metu neturiu“, – telefono portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno apskrities policijos budėtojas.

Įvykio vietoje dirbo kriminalistai, taip pat kinologas, kuris su policijos keturkoju pagalbininku šukavo aplinkui esančias teritorijas ir ieškojo karštų nusikaltimo pėdsakų.

Policijos suvestinėje skelbiama, jog balandžio 11 d. apie 20 val. 40 min. Kaune, Aukštoji g., namo kieme, rastas vyro (g. 1976 m.) lavonas su trimis durtinėmis žaizdomis nugaros bei šlaunies srityse ir peiliu sužalotas kitas vyras (g. 1976 m.), kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę.

Įtariamasis nusikaltimo padarymu (g. 1959 m.) sulaikytas ir dėl įtariamo šonkaulių lūžio paguldytas į ligoninę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA