Moksleivių talentų konkursas „ZZ Talanti“ pirmą kartą vyksta ir Lietuvoje | Kas vyksta Kaune

Moksleivių talentų konkursas „ZZ Talanti“ pirmą kartą vyksta ir Lietuvoje

Prasidėjo registracija į tarptautinį vaikų ir jaunimo talentų konkursą „ZZ Talanti“. Konkursas prieš keletą metų prasidėjo Latvijoje, o šiemet pirmą kartą dėl 1000 EUR prizo ir technologijų bendrovės „Huawei“ dovanų varžysis ir jaunieji Lietuvos bei Estijos talentai. Moksleiviai rungsis trijose srityse – muzika, šokiai ir laisvoji kategorija.

Konkurso pagrindinis tikslas – rasti gabaus Baltijos šalių jaunimo, padėti jam atsiskleisti ir suteikti paramą talento puoselėjimui. Visa informacija apie konkursą skelbiama svetainėje „Best of Baltic Entertainment“.

Konkurse kviečiami dalyvauti 7-20 metų moksleiviai, kurie mokosi 1-12 klasėse. Dalyviai iš visų Baltijos šalių gali rinktis vieną iš trijų kategorijų: muzika, šokiai ir laisvoji kategorija. Pastarojoje galima registruoti bet kokį scenos vertą talentą – dailė, iliuzionistų triukai ir pan.

Užsiregistruoti konkursui paprasta – nuo balandžio 11 iki gegužės 2 dienos svetainėje Bobe.me reikia užpildyti paraiškos anketą ir atsiųsti ne ilgesnį kaip 5 minučių trukmės filmuką, kuriame atskleidžiamas talentas. Dalyviams nebūtina ruošti specialios vaizdinės paraiškos, galima naudoti jau turimą asmeninę medžiagą iš Youtube ar Vimeo. Pateikus paraišką belieka tik laukti kvietimo į konkurso finalą. Ir dar viena maloni žinia – internetiniu balsavimu atrinkti dalyviai iš Lietuvos ir Estijos į Latvijoje vyksiantį finalą pateks automatiškai.

Žiuri, kurią sudaro visuomenėje žinomi asmenys ir Latvijoje gerbiami menininkai, vertins dalyvių talentą, jų potencialą, motyvaciją tobulėti ir svarstys paramos skyrimą. Žinoma, bus vertinama ir charizma, aistra ir gebėjimas atskleisti talentą auditorijai.

Daugiau informacijos apie dalyvavimą konkurse, vertinimo kriterijus ir prizus galima rasti svetainėje Bobe.me paskelbtuose nuostatuose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA