Trijų automobilių avarija: prabangų „BMW“ teks nurašyti | Kas vyksta Kaune

Trijų automobilių avarija: prabangų „BMW“ teks nurašyti

Kas vyksta Kaune nuotr.

Sekmadienio vakarą Kaune didelė avarija baigėsi pakankamai laimingai. Itin judrioje sankryžoje susidūrus dviems „BMW” ir vienam „Saab” automobiliams, mažiausiai vieną, brangiausią, teks nurašyti.

Apie 20 valandą vairuotojai, nuo šviesoforo pajudėję Taikos prospektu link centro, netikėtai prieš savo akis išvydo „BMW“ automobilį, kuris, kaip teigia kiti vairuotojai, važiavo degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Mergina, vairuojanti „BMW“, netikėtai išniro arba iš Taikos prospekto, arba Baranausko gatvės, pradžioje kliudė „SAAB“, o po to ir prabangų, 2014-aisiais pagamintą savo bendravardį. Jam kliuvo itin stipriai, sudaužytas visa automobilio priekinė dalis, kuri tikriausiai jau bus neremontuojama.

Laimei, avarijos metu niekas nenukentėjo.

Atvykę policijos pareigūnai pabendravo su „BMW“ vairavusia mergina ir patarė jai pildyti eismo įvykio deklaraciją. Į įvykio vietą dar turi atvykti ugniagesiai gelbėtojai, kurie nuvalys kelio dangą.

Tai jau ne pirma avarija Kaune šiandien. Sekmadienio popietę susidūrė policijos ekipažas ir automobilis „Audi“. Apie tai rašėme čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA