Ne visi Kauno vairuotojai pastebi naująją pėsčiųjų perėją | Kas vyksta Kaune

Ne visi Kauno vairuotojai pastebi naująją pėsčiųjų perėją

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo, kaip sekmadienio popietę priparkuotas „BMW“ automobilis. Nuotraukas atsiuntę kauniečiai pastebi, kad nors ir pėsčiųjų perėja nauja, eismo dalyviai turėtų atidžiau stebėti kelio ženklinimą ir gerbdami vieni kitus, nesudarytų problemų pėstiesiems ir kitiems eismo dalyviams.

Pėsčiųjų perėjoje stovintis „BMW“ automobilis užfiksuotas Maironio gatvėje, prie Lietuvos banko pastato. Automobilis buvo paliktas pačioje perėjoje, automobilyje vairuotojo nebuvo.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau rašė, kad šioje vietoje prasidėjus statyboms, pėstieji skundėsi dėl dingusio šaligatvio. Statybų vykdytojai turėjo įrengti pėsčiųjų apylanką, nes dėl vykstančių statybų aptvertas šaligatvis, šviesoforas ir dalis važiuojamosios dalies.

Pagal kelių eismo taisykles, automobilius galima statyti likus penkiems metrams iki perėjos. Tokiu atveju taisykles pažeidė ne tik „BMW”, bet ir „VW” vairuotojas.

Šią savaitę Maironio ir Donelaičio gatvių sankryžoje vairuotojams nubraižytos naujos eismo juostos, įrengta papildoma perėja, pakabinti pėsčiųjų praėjimą važiuojamąja dalimi draudžiantys ženklai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA