Dovana kauniečiams – 9 tūkst. balionų ir skrajojantis tortas | Kas vyksta Kaune

Dovana kauniečiams – 9 tūkst. balionų ir skrajojantis tortas

Tūkstančiai balionų ir ore kybantis didžiulis iš jų pagamintas „tortas“ – tokios staigmenos šį savaitgalį laukia Kauno gyventojų ir miesto svečių, apsilankiusių pramogų ir prekybos centre „Akropolis“. 9-ąjį gimtadienį švenčiantis centras palubes papuošė 9-iais tūkstančiais spalvingų balionų, kurie balandžio 9-ąją virs dovanų lietumi.

„Per devintąjį gimtadienį nutarėme ne patys laukti dovanų, o nustebinti jomis „Akropolio“ svečius. Todėl šeštadienį nuo 11 ryto iki 7 vakaro kas valandą „lis“ dovanomis. Nuo palubės atrištų balionų lietuje bus paslėpta apie 9 tūkst. įvairių dovanų – kvietimų į kino teatrą, nuolaidų kuponų ir kitų malonių staigmenų. Dovana bus kiekviename balione, tad tikrai verta dalyvauti“, – ragina prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ valdytoja Brigita Kuodytė.

Be to, centro lankytojus jau visą savaitę stebina originalus gimtadienio tortas, kuris taip pat pagamintas iš balionų. Jis kabo ore vienoje iš „Akropolio“ erdvių. Šio torto išmatavimai – įspūdingi: jo aukštis siekia 5 metrus, o plotis – dar tiek pat.

Šventės proga prekybos centre apsilankiusius vaikus džiugins menininkai, kurie iš specialių balionų lankstys įvairius gyvūnus bei dovanos juos mažiesiems „Akropolio“ gimtadienio svečiams. Gražiai paprašius, jie galės išlankstyti tokį žvėrelį, kokio labiausiai trokš mažieji lankytojai.

„Savaitgalį ypač kviečiame į svečius užsukti šeimas su vaikais. Mažiesiems tūkstančiai centre kabančių balionų daro išties didelį įspūdį, o dovanų lietus šeštadienį turėtų jį tik dar labiau sustiprinti“, – šypsosi Kauno „Akropolio“ valdytoja.

Svarbiausiu gimtadienio simboliu šiemet tapo „Akropolio“ amžius – devyneri. Todėl šventės kulminacija vyks balandžio 9 dieną, neatsitiktinai pasirinktas ir balionų bei dovanų kiekis – 9.000.

Balionų lietus Kauno „Akropolyje“ vyks balandžio 9 d. kas valandą nuo 11 iki 19 val. Kviečiame atvykti!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA